A háború és a magas árak ellenére megéri még anyagi okokból Ausztriába költözni és ott betanított(kulimunka) munkát végezni?
Figyelt kérdés
2022. okt. 22. 08:08
3/5 anonim válasza:
Ha itthon is csak kulimunka jut, akkor megéri.
Éltem kinn, tudom miről beszélek.
Ott pl. az infláció sincs akkora jelenleg mint nálunk.
Én anno kinn ilyen munkából is tudtam félrerakni. Itthon még úgyse nagyon tudok hogy itt albérlet költségem sincs, ugyanis van ház. Kizárólag honvágy miatt jöttem haza, amúgy gazdaságilag egy szar döntés vot.
Elmebeteg aki azt mondja hogy nem jobb kinn az élet.
4/5 anonim válasza:
Igen. Annam az országnak jövője van, ennek a szeméttelepnek pedig múltja...
5/5 anonim válasza:
hát ha van szállás a melóhoz, akkor megpróbálkozhatsz, de pluszba szállást fizetni még... nem tudom.
bécsben egy 10 négyzetméteres szoba jár most 450 körül, de van szolgáltató ami nem előre emel árat hanem utólag számol el... nálunk csak a gáz háromszorozódott októberről novemberre ,mi lesz itt amikor el is kezdjük majd használni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!