Ha Ukrajna megtámad, akkor megvédene Putyin?
Figyelt kérdés
Tegnap érkezett a NER-ből a kiszivárogtatás, hogy a gyors haderőfejlesztése oka lehet, hogy az Ukránok szándékoznak konfrontálódni velünk. Számíthatunk az oroszokra.e téren?2022. okt. 19. 12:26
A kérdező szavazást indított:
igen. Putyin Orbán barátja
talán
nem
26 szavazat
1/33 anonim válasza:
Nem hiszem, de akkor csak szólok, hogy egy EU és NATO tagországot támadna Ukrajna... nem tudom, tudod e, ez mit jelent.
2/33 A kérdező kommentje:
Ukrajna is része lesz pár hónapon belül a NATO-nek. Két NATO állam belharcába nem szólnak bele. nem tudom, tudod e, ez mit jelent.
2022. okt. 19. 12:29
3/33 anonim válasza:
Hahahaha, bohócnak tetszik lenni? :D
4/33 anonim válasza:
A bohóc, vagy az udvari bolond volt mindig is a legközelebb a tűzhöz és általában többet tudott a király dolgairól, mint bárki más...
csak szólok!
5/33 anonim válasza:
A pincsijét, Orbánt megmentené, de a magyarok sorsa nem érdekelné.
6/33 anonim válasza:
Ezt a kérdést most minek? Ilyen sok a szabadidőd?
7/33 anonim válasza:
Kivánnám én az országnak, hogy egyszer ez megtörténjen, csak az a gond, hogy él még ott pár ember, akinek nem kivánok semmi rosszat, igy csak azt kivánom, hogy száljon fel Orbán is repülőre és kövesse nagy elődjeit Moszkvába és maradjon is ott!
8/33 anonim válasza:
1. Már miért támadna meg minket Ukrajna? Biztos, hogy egy többfrontos háború hiányzik most nekik?
2. Már miért védene meg minket Oroszország? Mi sem tettünk semmit értük.
3. Már miért lenne Ukrajna pár hónapon belül EU és/vagy NATO tag, miközben expliciten kifejtették, hogy erre nincs lehetőség amíg a háború tart?
9/33 anonim válasza:
Vucic majd átdob pár csetnik zászlóaljat segíteni.
10/33 anonim válasza:
Nem támadná meg Magyarországot, de ha mégis, Oroszország nem segítene. A NATO viszont igen. Ukrajna nem NATO tag, de ha az lenne, akkor is segítene a védekező félnek. Nem tudom miért kell hülyeségeket terjeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!