Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az EU miért nem próbálja...

Az EU miért nem próbálja rávenni az ukránokat arra hogy azok tűzszünetet kössenek az oroszokkal?

Figyelt kérdés
A fronton elért ukrán hadászati sikerek ellenére azért látszik hogy az oroszok tudnak még úgy odacsapni hogy az fájjon, ehhez még atomfegyvert se kell bevetniük. Inkább előbb, mint utóbb be fog köszönteni a tél Kijevben, nem lesz nekik egyszerű áram és fűtés nélkül a lakásokban.

2022. okt. 18. 14:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
Az EU vezetői tökéletesen tisztában vannak vele hogy a maximum amit az ukránok még elérhetnek az a Dnyeper jobb partjának (Herszon és környéke) visszafoglalása, de nem tovább. Szóval egyelőre hagyják Zelenszkijt hogy az üsse-vágja a ruszkikat, aztán ha majd decemberben el fog fogyni a lendület, akkor le lehet majd higgasztani.
2022. okt. 22. 22:14
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

Tudod ez olyan erkölcsileg fujj dolog.Kimondani a nyilvánvalót ,és a reális alapokon gondolkodni!

Harcolni kell az utolsó töltényig!!Nem baj ha még több 10 ezren halnak meg!!

Nem illik kimondani!Érted?

Hogy jön össze a nemes szabaságharccal és a demokracia szentsegének védelmevel,a hős ukrán eposszal az,hogy tárgyaljanak??Mi lesz az "én is egy ukran vagyok" felkiáltással??A fb ra kirakott ukrán zászlókkal?

2022. okt. 23. 15:13
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
De miért van az sok ember fejében, hogy itt mindenki hibás csak az oroszok nem? Miért az ukránoknak kéne megadniuk magukat mikor az oroszok támadták meg őket?
2022. okt. 23. 17:51
 14/16 A kérdező kommentje:

Te meg miről beszélsz, tűzszünetet kötni az neked egyenlő a kapitulációval?? Nyílván igazságosabb lenne mihamarabb visszatérni a nemzetközileg elismert határokhoz, de reális ez további iszonyatos emberveszteségek, esetleg atomháború nélkül? Inkább annak kellene örülni hogy az orosz hadsereg már nem képes Putyin eredeti céljainak megvalósítására és az ukránok már nem veszítenének több területet, se Kijevet, sem Odesszát ha most befejeződne a háború. Észre kellene venni azt hogy ez most nem az Öböl-háború ahol a Nyugat móresre taníthatta az iraki diktátort valahol messze a Közel-Keleten, itt Putyin nem fogja tétlenül végigmozizni ahogy az ukránok NATO támogatással bemasíroznának Szevasztopolba.

2022. okt. 23. 18:34
 15/16 anonim ***** válasza:
25%

Az oroszok már sokszor bebizonyították, hogy semmi értelme velük tárgyalni, mert úgy sem tartják be, amit ígérnek.

Tűzszünet pedig pont az oroszoknak jönne jól, mert megerősíthetnék a védelmüket.

Nemzetközi határok visszaállítását csak az oroszok tudnák visszaállítani, az ő seregük ment túl rajtuk. Azt harc nélkül nehéz lesz visszaállítani az ukránoknak.

A nyugatnak ez tökéletes alkalom arra, hogy gyengítsék az oroszokat. Szóval megint ott vagyunk, hogy senkinek nem érdeke egy tűzszünet (talán az oroszoknak, de szerintem még nekik se).

Putin szinte naponta fenyegetőzik, nem tudom, hogy mit csinálna, ha az ukránok már Szevasztopolt ostromolnák, de szerintem semmit. Lőné tovább a civileket, mást úgy se tud.

2022. okt. 23. 18:52
 16/16 NTBS ***** válasza:
Gazdasági érdek.
2022. okt. 23. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!