Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok ahhoz, Ukrajna...

Mit szóltok ahhoz, Ukrajna engedélyeztetni akarja a melegházasságot?

Figyelt kérdés

2022. okt. 16. 14:51
1 2
 11/16 mindentudó99 ***** válasza:
37%
Jó látni hogy most ez a legégetőbb problémájuk.
2022. okt. 16. 16:23
 12/16 anonim ***** válasza:
20%
#10 nem lelkesedett az ötletért. Szivárgott ki beszélgetés, Aresztovics kemény szavakkal illette a melegeket, de a Nyugati nyomás miatt beleegyezett. De nem vágom, a háború közepén ez miért fontos, inkább az EU-s kisebbségek ügyében állnának ki.
2022. okt. 17. 15:50
 13/16 anonim ***** válasza:
43%
Miután kinyiratja a saját lakosságát, bármi áron szükség van új házasságokra. Aztán hogy beválik-e, hogy a törvény erejénél fogva fognak szülni a férfiak, majd kiderül. Nekem van egy tippem, de ők biztosan okosabbak.
2022. okt. 17. 16:43
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Pr-fogás az egész. Ha ennyire fontos a melegházasság miért nem vezeték be előbb? 2019 óta vannak hatalmon. Nem azt mondom, hogy rossz dolog -sőt csak támogatni tudom-, de annyira lerí róla, hogy csak a plusz pontokat akarják bezsebelni a Nyugattól. Minden eszközzel meg akarják mutatni, hogy mekkora demokrácia és szabadság van Ukrajnában, és ők nem egy Oroszország. Én amondó vagyok, hogyha Oroszország nem nyomná el erőszakosan a szexuális kisebbséget (esetleg jobban bána velük, mint Ukrajna), akkor Ukrajna se foglalkozna ezzel, mármint akkor nem a háború alatt akarnà legalizálni.
2022. okt. 18. 00:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Támogatom, heteróként
2023. márc. 29. 19:24
 16/16 anonim ***** válasza:
39%
Az Azovosok, Krakenesek èlve fogjàk elègetni a melegfelvonulàs rèsztvevőit. Kijevben, egyèbkènt legutóbb szètvertèk a vonulàst.
2023. márc. 31. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!