Szerintetek mennyire volt helyénvaló a NATO által folytatott 1999-es jugoszláv bombázási kampány ?
Egyébként meg nagyon is kíváncsi lennék az ezzel a témával kapcsolatos bővebben kifejtett pro és kontra illetve akárcsak " harmadik utas " érvekre ...
Ja és előre kösz a leendő válaszokért !
A kérdező olyan dolgokat feszeget, amelyek kapcsán a legótvarabb vidéki szakkmunkásképzőből is haza kellet volna küldje kedves történelem tanárja.
Ugyanis a kérdező nem olvasta el a leckét. Nincs tisztában a posztjugoszláv háborúkkal, fingja nincs agresszióról, szabadságról, tisztességről, emberi szenvedésről.
Bejött ide hülyén, és bambán náci elvek mentén kérdezősködik.
Javalatom drága kérdező: olvasd el a tankönyvet. Aztán ha elkészültél, gyere vissza.
Hmmm ...
Hát a helyzet az hogy ( ahogyan az egyértelműen látható ) én egyáltalán nem részleteztem hogy mi a saját véleményem , csupán arra biztattam mindenkit hogy fejtse ki a saját véleményét , és erre fel az 1-es és a 3-as válaszoló azzal vádolnak engem hogy egy elfogult " jobbos " és/vagy '' náci '' elveket valló egyén vagyok ...
Nem tudok egyebet mondani mint hogy a rosszindúlatú trollkodást soha nem értettem és remélem hogy előbb utóbb eltévednek ide a normálisan kommunikálni illetve érvelni tudó fórumozók .
Egyébként meg külön kösz a válaszodért 2-es , hiszen te voltál eddig az egyedüli értelmetlen személyeskedésbe bele nem kezdő válaszadó !
Nagy tett volt ez a Nato akció!Elkezdtek bombázni egy több évnyi háborúban kimerült országot!!Hatalmas győzelem!!
Persze szárazföldön lapos volt a pofajuk mert a szerbekkel nem szerettek volna harcolni!!
Mit gondolok arról hogy Ensz felhatalmazás nélkül bombáztak egy országot?
Pff..
A nato szerződesek alapelvek és az ENSz sarbatiprasa,megcsófolása volt.
Mái napig is valamiféle homályos jogi és precedensnélküli böfögések vannak erről.Olyanok mint a "népirtás megelőzésere" való hivatkozás meg hasonlók.Ilyen kitetelek nincsenek a nato paragrafusai között!!Amiket máshol, más esetekben viszont bőven elnéztek, sőt támogattak is.
A nato az amerikai erőpolitika eszköze elvek szabályok betartása nélkül.Semmi több.
Nem volt helyénvaló.
Én àtéltem, vajdasági magyarként ástattak velem lövészárkokat a magyar határ mentén.
Ez helyénvaló?
USA tanító bácsit játszott egy porszemnyi országgal.
Szerb-albán nemzeti villongások voltak, azóta is vannak, Koszovó egy problémahalmaz mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!