Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy minden jel szerint közeleg az atomfegyver bevetése Ukrajna ellen?

Figyelt kérdés

Az összes oroszbarát ország evakuálja az állampolgárait ukrajnából,közeleg a taktikai atom bevetése.

[link]

Amúgy vannak még erre utaló jelek, például az orosz csapatok parancsba kapták hogy ne törjenek előre,illetve sugárvédelmi járműveket vittek Ukrajnában.

[link]

Mi a véleményetek?

2022. okt. 16. 09:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
77%

#16 sok az ember? Vonulj el a pajtába aztán old meg, hogy eggyel kevesebb legyen...

Mást beáldozol de magad nem, beszari troll.

2022. okt. 16. 12:01
 22/29 anonim ***** válasza:
4%

"Egy atomháború után nem fog semmiféle "rend" stabilizálódni. Sokkal nagyobb lesz a fajok kihalásának esélye."

És még én nézek túl sok hollywood-i filmet :DDD

2022. okt. 16. 13:39
 23/29 anonim ***** válasza:
90%

Tudod miből áll az atombomba? És mi történik nem csak az emberekkel , az állatokkal a talajjal, a vízzel ha ezek elkezdik leszórni őket mint hülye gyerek a cukorkát?

Tudod mi a radioaktív sugárzás? A nukleáris tél?

Emlékszel Csernobilra? 35 év telt el, és még mindig sugárzik. Sugárzik a talaj..Még mindig találnak fertőzött állatokat. A szarkofag közelébe se lehet menni.

Most gondold át mi történne ha ledobálnák az atombombáikat.

Nem csak egyet.

Meg ha életben is maradnának emberek, azok se sokáig. Hacsak nem visel 200kg-os ólommellényt és hermetikusan elzarva élni évtizedekig és van nem fertőzött élelme, vize, és levegője.

Ráadásul senki sem tudja mire képesek ezek az emberek. Ha megnyomja a gombot az egyik, meg fogja a másik is.

Rab@szunk. Mindenki.

2022. okt. 17. 10:58
 24/29 anonim ***** válasza:
6%

Na ebből a hozzászólásodból tökéletesen látszik, hogy a témában a tudásod az, amit a bulvármédiából meg hollywood-i filmekből összeszedtél, és ugye a 10 millió biztonságpolitikai szakértő országában nem csoda, hogy te is szakembernek képzeled magadat.

De csakis egy ilyen félművelt önjelölt bulvártudós képes párhuzamot vonni csernobil meg egy nukleáris fegyver között.

2022. okt. 17. 11:31
 25/29 anonim ***** válasza:

Na, ebből a hozzászólásodból jól látszik, hogy a témában annyi tudásod sincs, mint egy 2-es tanulónak kémia órán.

Talán kezdjél el tanulni, hogy ne járasd le magad és akkor nem kell a nagy semmit mondanod, és talán érdemben hozzá is tudsz majd szólni.

Igazad van, én nem vagyok szakember. Amit tudok, azt a páromtól tudom, aki vegyész.

De ha vennéd a fáradságot és utána néznél, olvasnál (könyvekben kódolják ezeket az információkat, mutatok, ha szeretnéd) és persze értelmezni is tudnád (ha nem sikerül kérdezz bátran) akkor biztosan hozzá tudnál szólni a témához.

Nos, mi a gondod, Csernobil mint atomerőmű működése és az atombomba összehasonlításával? Mit nem értesz?

2022. okt. 19. 20:24
 26/29 anonim ***** válasza:

Na ez a téma, hogy a radioaktív sugárzás káros az egészségre, egyáltalán nem igényli a szakértő kártyát. Alapvetés. Tök felesleges bizonygatni.

24-es meg vagy ostoba vagy troll. Szvsz utóbbi.

2022. okt. 19. 20:33
 27/29 anonim ***** válasza:

"Tudod mi a radioaktív sugárzás? A nukleáris tél?"

Az egyáltalán nem tény, hogy egy napjainkban vívott atomháborúnak nukleáris tél lenne a következménye. Eleve azt se tudjuk, hogy hány atom lenne bevetve meg hogy hol. Ráadásul ott a gyakorlat is, hogy ha ezeket bevetik, akkor az történne e, amit előtte lemodelleztek a tudósok (erősen kétlem).

"Igazad van, én nem vagyok szakember. Amit tudok, azt a páromtól tudom, aki vegyész."

És a párod nukleáris télre specializálódott mérnök?:)) Kicsit komolyra fordítva a szót, sok tudományos kérdésben vannak viták a tudósok, mérnökök, stb között. Például a nukleáris téllel kapcsolatban de mással kapcsolatban is persze. Ha mindenki csak igaz dolgot tudna mondani a saját szakterületén, nem kéne vitatkozni.

Nagyon nagy gáz lenne egy atomháború de sok dolog azért megkérdőjelezhető vele kapcsolatban. Még csak azt se tudjuk, hogy mennyi atom csapódna be. De biztos hatalmas gáz lenne de ez a nukleáris tél hogy bekövetkezne e, az kérdőjeles. Szerintem nem következne be abban a formában amit a neten olvastam de nem vagyok szakértő. De a szakértők is tévedhetnek bizonyos dolgokban. Főleg ha a becsapódó bombák helyei (és a számai) is kérdőjelesek.

2022. okt. 19. 21:32
 28/29 anonim ***** válasza:

Ezt nem hiszem el.

Imádom, amikor kiragadnak a kontextusból valamit, és arra hivatkozva megváltoztatják a mondandó lényegét.

Valaki magyarázza már el, kérem, hogy ha "elkezdik leszórni az atombombáikat" (természetesen nukleáris és nem taktikai bombákról van szó) a "nukleáris tél " (gondoltam mindenki tudja mit jelent), a kijelentés "párhuzam Csernobil és az atombomba között " (amit nem értett az írója, erre rákérdezve válasz nem érkezett),

"A párod nukleáris télre specializálódott mérnök?"

Ki mondott ilyet?

Mi köze van ahhoz, hogy egy vegyész ismeri a kémiai elemeket, ismeri az adott anyagok hatásmehanizmusát?

Semmi másról nem esett szó! Csak a "HA"-ról.

Mit nem lehet ezen érteni?

Elmagyarázná nekem valaki, a magasságos Zeusz szent segglyukára kérem!

2022. okt. 21. 07:55
 29/29 anonim ***** válasza:
Elöbb ölik meg Putyint a sajàt emberei, mint hogy bevese az atomot. Az idkòta vàlaszokkal meg nem kell foglalkozni
2023. márc. 31. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!