Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért kell háborúzni amerikai...

Miért kell háborúzni amerikai érdek miatt?

Figyelt kérdés

[link]

"Elképesztő botrány jöhet: Joe Biden saját és fia üzleti ügyei miatt akarja folytatni a háborút?"

2022. okt. 15. 23:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Azt hittem semmi értelme a háborúnak. De így legalább van értelme
2022. okt. 15. 23:23
 2/17 anonim ***** válasza:
72%
Durva, hogy milyen nagy hatalmat tulajdonítotok az USA-nak. Nyilván a világ leghatalmasabb országáról van szó, de még Biden is kevés ahhoz, hogy Putyint és Zelenszkijt megvezetve kényszerítse őket a háborúra.
2022. okt. 15. 23:26
 3/17 anonim ***** válasza:
20%
2: fejtsd már ki mire gondolsz. azt akarod mondani hogy semmi köze hozzá az usának?
2022. okt. 16. 00:10
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a felnőttek elmagyarázzák a pistikének, miért szóljon/ne szóljon bele, ha julcsikának húzogatja a copfját ödönke.....
2022. okt. 16. 05:36
 5/17 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem nem kell háborúzni amcsi érdek miatt. Putyin takarodjon haza és fizessen jóvátételt, és máris nincs háború. Ej, de egyszerű ez a megoldás... ha a ruszkik nincsenek Ukrajnába, (most nagyon figyeljen minden jobbos ruszkifil), NINCS HÁBORÚ!

Tadaaaaam!

2022. okt. 16. 08:24
 6/17 anonim ***** válasza:
5%
5ös, neked a legjobb, nincs eszed így nem fáradsz el a gondolkodásban!
2022. okt. 16. 09:20
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Jó érv 6-os. Ha az oroszok nem lennének ott, véleményed szerint ugyanúgy háború lenne. Értem, köszi hogy helyettem is gondolkodsz.
2022. okt. 16. 11:30
 8/17 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem teljesen jól gondolod kérdező. Az igazság az, hogy Trump az oroszokat támogatja Biden az ukránokat, igaziból az USA két "elnöke" (Trump exelnök), háborúzik egymással. Az egyik az oroszokat választotta a másik meg az ukránokat és aki nyer az lesz az elnök. Jó lenne, ha ezt harc nélkül oldanák meg.
2022. okt. 16. 11:38
 9/17 anonim ***** válasza:

7: grat

ha az usa nem tolakodott volna oda se lenne olyan a helyzet mint manapság

2022. okt. 16. 14:02
 10/17 anonim ***** válasza:
Semmi, de semmi nem indokolja több ezer civil halával járó támadást. Konkrétan mi lett volna, ha Putyin NEM támadja meg Ukrajnát? Mi lett volna, amit el kellett kerüljön bármi áron?
2022. okt. 16. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!