Miért kell háborúzni amerikai érdek miatt?
Figyelt kérdés
"Elképesztő botrány jöhet: Joe Biden saját és fia üzleti ügyei miatt akarja folytatni a háborút?"
2022. okt. 15. 23:19
1/17 anonim válasza:
Azt hittem semmi értelme a háborúnak. De így legalább van értelme
2/17 anonim válasza:
Durva, hogy milyen nagy hatalmat tulajdonítotok az USA-nak. Nyilván a világ leghatalmasabb országáról van szó, de még Biden is kevés ahhoz, hogy Putyint és Zelenszkijt megvezetve kényszerítse őket a háborúra.
3/17 anonim válasza:
2: fejtsd már ki mire gondolsz. azt akarod mondani hogy semmi köze hozzá az usának?
4/17 anonim válasza:
Amikor a felnőttek elmagyarázzák a pistikének, miért szóljon/ne szóljon bele, ha julcsikának húzogatja a copfját ödönke.....
5/17 anonim válasza:
Szerintem nem kell háborúzni amcsi érdek miatt. Putyin takarodjon haza és fizessen jóvátételt, és máris nincs háború. Ej, de egyszerű ez a megoldás... ha a ruszkik nincsenek Ukrajnába, (most nagyon figyeljen minden jobbos ruszkifil), NINCS HÁBORÚ!
Tadaaaaam!
6/17 anonim válasza:
5ös, neked a legjobb, nincs eszed így nem fáradsz el a gondolkodásban!
7/17 anonim válasza:
Jó érv 6-os. Ha az oroszok nem lennének ott, véleményed szerint ugyanúgy háború lenne. Értem, köszi hogy helyettem is gondolkodsz.
8/17 anonim válasza:
Szerintem teljesen jól gondolod kérdező. Az igazság az, hogy Trump az oroszokat támogatja Biden az ukránokat, igaziból az USA két "elnöke" (Trump exelnök), háborúzik egymással. Az egyik az oroszokat választotta a másik meg az ukránokat és aki nyer az lesz az elnök. Jó lenne, ha ezt harc nélkül oldanák meg.
9/17 anonim válasza:
7: grat
ha az usa nem tolakodott volna oda se lenne olyan a helyzet mint manapság
10/17 anonim válasza:
Semmi, de semmi nem indokolja több ezer civil halával járó támadást. Konkrétan mi lett volna, ha Putyin NEM támadja meg Ukrajnát? Mi lett volna, amit el kellett kerüljön bármi áron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!