Saját meglátásod, véleményed szerint hogy lesz vége az orosz-ukrán háborúnak?
És ha túl is éled, szerinted mit fogsz enni? Aki nem hal meg azonnal, az meghal éhen pár hónapon belül vagy legrosszabb esetben pár év múlva a sugárzás miatti daganatos betegségekben. Elég ostoba vagy, hogyha azt hiszed, hogy majd pont te fogod megúszni.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, én is azt hiszem, hogy Amerika mozgatja a szálakat a háttérben. Ha ők úgy döntenek, hogy elég, akkor lesz elég. Vagy megpuccsolják Putyint.
Ok, állj be te is a sorba papagájként hajtogatni, hogy heheee, úgyse élnéd túl.
Én tudom, hogy túl fogom élni, mert felkészültem rá, ha titeket megnyugtat, hogy ezt mantrázzátok, hogy senki se éli túl, akkor csináljátok nyugodtan.
"És ha túl is éled, szerinted mit fogsz enni? "
Több évre elegendő tartós kajám és vizem van.
"Aki nem hal meg azonnal, az meghal éhen pár hónapon belül vagy legrosszabb esetben pár év múlva a sugárzás miatti daganatos betegségekben"
~2 hét alatt elég biztonságos szintre csökken a sugárzás még a robbanás helyszínén is ahhoz, hogy már lehessen órákat eltölteni anélkül, hogy bármi bajod lenne.
Néhány hónap, és gyakorlatilag már nincs számottevő sugárzás.
Nézz utána, Hiroshima, Nagasaki, a robbanás után mennyivel kezdtek el dolgozni a helyszínen a mentők, tűzoltók, stb.
Egy atombomba nem atomerőmű, ég és föld a különbség, és egyébként sem a hülye hollywoodi filmekből kéne tájékozódni.
De még ha igazad is lenne: rákban most is bármikor meghalhat bárki pár év alatt.
Viszont a pár év is pár év - ha közölné veled az orvos holnap, hogy rákos vagy, és van 2-3 éved, azonnal kiugranál a tizedikről? Nyilván nem - örülnél annak a 2-3 évnek is, tehát jobban járok, mint azok, akik rögtön megmurdelnek.
"~2 hét alatt elég biztonságos szintre csökken a sugárzás még a robbanás helyszínén"
akkor vajon miért halnak meg rákban a mai napig Hirosimában és Nagaszakiban?
Miért halnak meg rákban a mai napig Budapesten, Barcelonában, Ulánbátorban, és még felsorolhatnám a világ összes többi városát.
"A sugárfertőzés okozta károsodások miatt addig ismeretlen betegségek tűntek fel, a mai napig szedi áldozatait a leukémia, a „hirosimai rák”, és még ma is gyakran születnek gyermekek genetikai torzulásokkal."
Mondom, mantrázgassad még vagy 86 hozzászóláson keresztül, hogy úgyismeghalok, ha ez elmulasztja a seggfájásodat, hajrá, csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!