Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mégis kezd beindulni az orosz...

Mégis kezd beindulni az orosz hadsereg ?

Figyelt kérdés

[link]

Az oroszok sorra foglalják el a településeket Donbasszban

2022. okt. 15. 12:49
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Én Angliában lakom már 10 éve. Amúgy Oroszországban is vannak melegek, meg gyerekeket is szexualizáltak, gondoljunk csak a T.A.T.U. nevű együttesre. Habár ennyire fiatalok nem voltak, de 18 évesek se.
2022. okt. 17. 07:02
 32/41 anonim ***** válasza:
47%

Válaszolj nekem egy kérdésre légyszíves:

"A fehérek sorsa fontosabb, mint a többi népcsoportté?"

Egy igent vagy egy nemet kérek.

Ha IGEN, akkor van értelme folytatni a beszélgetést. Minden egyéb válasz azt jelenti, hogy a legalapvetőbb dolgokban sincs egyetértés, és nem is érdemes bármilyen közös nevezőt keresnünk.

2022. okt. 17. 07:10
 33/41 anonim ***** válasza:
25%
Ezek a kitérő válaszok. Még mindig nem tudtuk meg, hogy készülsz-e keletre. Amúgy igen, fontosabb, de a ruszkik ezt is elronják, több fehér halt meg az utóbbi időben miattuk, mint bármelyik lövöldözős négerbandától.
2022. okt. 17. 09:29
 34/41 anonim ***** válasza:
91%
#32 jól értem, hogy aki szerint a fehér faj védelme nem fontos, azzal neked nincs értelme még beszélned sem?
2022. okt. 17. 09:39
 35/41 anonim ***** válasza:
6%

33, nem készülök keletre, itt van a családom, a munkám. Miért hagynék itt mindent?! Nem megyek én se keletre se nyugatra.

34: pontosan. Aki nem érzi azt, hogy fehérként számára a fehérek nem élveznek prioritást, az gyakorlatilag ellenség. Ellenséggel pedig nem tárgyalunk.

2022. okt. 17. 11:58
 36/41 anonim ***** válasza:
8%

A fehérek élveznek prioritást*

De szerintem értitek a lényeget.

2022. okt. 17. 12:00
 37/41 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom eldönteni hogy ezt mennyire írod komolyan, de ha esetleg igen, akkor javaslom hogy tarts egy kis önreflexiót, mert ez már olyan szinten radikalizált náci ideológia, ami a 30-as évek Németországában is kicsit túlzásnak érződött volna az átlagember szemében. Javaslom, hogy nézz szét egy kicsit a világban, ismerj meg embereket, beszélgess velük, és ne csak a youtuberól (vagy a rumbleről...) alakítsd a világképed.
2022. okt. 17. 12:14
 38/41 anonim ***** válasza:
White Lives Matter!
2022. okt. 17. 12:29
 39/41 anonim ***** válasza:

Minden széplelkűnek kívánom, hogy ilyen szomszédai legyenek!

[link]

2022. okt. 17. 15:02
 40/41 anonim ***** válasza:
94%
Menj akkor az egész családoddal együtt Keletre, meg találj munkát ott! Bírom, most meg arra nem válaszoltál, hogy a háború több fehér embert ölt meg, mint akármelyik lövöldözős négerbanda. Tipikus szalmabáb érvelés, amire nem tudsz válaszolni, azt kihagyod.
2022. okt. 17. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!