Jobb lenne a helyzet, ha Európa országai megfelelően reagálnak a covidra? (ergo úgy, mint az influenzára)
10
"utólag könnyű okosnak lenni"
Én már akkor is tudtam, hogy hülyeséget csinálnak.
"„Az Európai Parlamentben tartott COVID-meghallgatáson a Pfizer egyik igazgatója éppen a bevezetéskor ismerte el nekem,
hogy a vakcinát soha nem tesztelték a vírus terjedésének megállítására."
5 vakcinalt indiai katona öt kilométer futás után meghal
5 "VACCINATED" SOILDER ALL "COINCIDENTLY" SUFFER HEART ATTACKS DIRECTLY AFTER 5KM RUN IN INDIA (AUG)
"Én már akkor is tudtam, hogy hülyeséget csinálnak."
Ezt nehéz komolyan venni elvégre mindenki szerint a másik a hülye.
Bár kétségtelen, hogy voltak logikátlan döntések de valld be, hogy te nem ésszerű korlátozásokat akartál volna, hanem semmilyen korlátozást, ahol szabadon lehet bebacni a kocsmába és szétfertőzni mindenkit, a halottak úgy sem számítanak igaz?
Ha ezeket megnézed, rá fogsz jönni, hogy az egész vírushelyzet nem kicsit lett felfújva és nem az emberek védelme volt a célja. Talán már leírhatom, hogy mesterséges vírus, a Vuhani képzeletbeli denevér helyett a létező, koronavírusokkal foglalkozó Vuhani virológiai laborból származik és szándékosan engedték ránk. Mellesleg mindent lehet előre tudni, azt is, hogy lesz még egy pandémia..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!