Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jobb lenne a helyzet, ha...

Jobb lenne a helyzet, ha Európa országai megfelelően reagálnak a covidra? (ergo úgy, mint az influenzára)

Figyelt kérdés

2022. okt. 14. 14:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10

"utólag könnyű okosnak lenni"

Én már akkor is tudtam, hogy hülyeséget csinálnak.

2022. okt. 14. 17:06
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

[link]

"„Az Európai Parlamentben tartott COVID-meghallgatáson a Pfizer egyik igazgatója éppen a bevezetéskor ismerte el nekem,

hogy a vakcinát soha nem tesztelték a vírus terjedésének megállítására."

5 vakcinalt indiai katona öt kilométer futás után meghal

5 "VACCINATED" SOILDER ALL "COINCIDENTLY" SUFFER HEART ATTACKS DIRECTLY AFTER 5KM RUN IN INDIA (AUG)

[link]

2022. okt. 14. 18:11
 13/15 anonim ***** válasza:
20%

"Én már akkor is tudtam, hogy hülyeséget csinálnak."

Ezt nehéz komolyan venni elvégre mindenki szerint a másik a hülye.

Bár kétségtelen, hogy voltak logikátlan döntések de valld be, hogy te nem ésszerű korlátozásokat akartál volna, hanem semmilyen korlátozást, ahol szabadon lehet bebacni a kocsmába és szétfertőzni mindenkit, a halottak úgy sem számítanak igaz?

2022. okt. 14. 18:44
 14/15 anonim ***** válasza:
78%
#13 Nátha miatt nem létezik ésszerű korlátozás. A pánikkeltés és a korlátozások okozták a halálozásokat.
2022. okt. 14. 18:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezeket megnézed, rá fogsz jönni, hogy az egész vírushelyzet nem kicsit lett felfújva és nem az emberek védelme volt a célja. Talán már leírhatom, hogy mesterséges vírus, a Vuhani képzeletbeli denevér helyett a létező, koronavírusokkal foglalkozó Vuhani virológiai laborból származik és szándékosan engedték ránk. Mellesleg mindent lehet előre tudni, azt is, hogy lesz még egy pandémia..

[link]

[link]

2022. okt. 14. 22:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!