Mi a véleményetek arról, hogy a munkácsi várban lebontották a turul szobrot, hogy ukrán címer kerüljön a helyére?
10# most azt hiszed nagyot mondtál.
Mennyire becsülitek az ukrán nacionalistákat hogy milyen jó dolog de ha magyar az akkor az idióta, náci, orosz bérenc, Fideszes.
És ez hogy ennyire támogatjátok az ukikat abba hogy harcolta akkor a hazájukért közbe meg ha Mo.-t támadná meg valaki ti lennétek az elsők akik menekültök nagyon szánalmas frusztrált ember vagy tudsz róla?
Te valami félelmetes hülye f-sz vagy.
Nem becsülök semmilyen nacionalistákat, szerintem idióta az összes, az ukrán is, a magyar is, az orosz is.
Én a fejetekben lévő katyvasz következetlenségre mutattam rá.
És még a háborúban se az ukikat támogatom - sz-rok rájuk. Egyetlen dolog érdekel, hogy az orosz befolyás ne növekedjen, és Magyarország maradjon stabilan a nyugati berendezkedés része.
Márpedig ha a ruszkik mindenféle retorzió nélkül viszik Ukrajnát, akkor az nagy pofon a nyugati berendezkedésnek, repedezni kezd majd az összetartás, ez a hülye csuti elmebajos még jobban felbátorodik, kilép az EU-ból, a NATO-ból, és egy elb-szott belarusz 2.0-át csinál az országból.
És én nagyon nem akarok egy belarusz típusú önkényuralmi kirakat-demokrácia rendszerben élni, ahol jóval kevésbé leszek szabad, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!