Mi a véleményetek arról hogy Joe Biden felszólította zelenszkijt hogy ne panaszkodjon már annyit?
Az amerikai elnök megelégelte zelenszkij követelőzését és felszólitotta hogy ne panaszkodjon többet.
Mi a véleményetek arról hogy már az USA is unja zelenszkij követelőzését?
„Zelenszkij ismét légvédelmet kért”
Talán nem kellene orosz hidakat robbantgatni és akkor a ruszkik sem pazarolnák a drága rakétáikat megtorló akciókra...
Ezek a vadbarmok még véletlenül sem tudnak legalább egy forrást megjelölni?
És ahhoz mit szóltok, hogy Orbán szerint amikor a háború előtt Putyinnál járt, már látta hogy az sem normális?
Erre csak annyit tudok mondani, hogy mielőtt megnyitottam a kérdést arra gondoltam, hogy na mondom ez biztos egy vadhajtások hír lesz. Erre tessék 😂
Szerintem ne olvass ilyen szemeteket, ennél vannak ezerszer színvonalasabb oldalak, jobboldalon is.
5.
Igen,bezzeg ha ők linkelnek valamit és mi mondjuk,hogy nem hiteles,az nem tetszik nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!