Ha Putyin a mozgósítással sem ér el semmit szerinted mit fog tenni? Utána jön az atom, vagy még megpróbálkozik valami mással?
Azt az opciót sem vetném el, hogy a keményvonalasak ezt látván megpuccsolják. Azt, hogy Ők meg mit fognak tenni nem tudom, lehetséges akár az is, hogy egy sokkal nagyobb besorozást, de lehet az atomhoz fognak nyúlni.
De összességében szerintem Putyin nem meri bevetni az atomot, főleg nem ennyire közel az anyaországhoz.
Most három új dolog meg párhuzamosan:
- erősítés küldése a fontra
- iráni kamikaze drónok tömeges vásárlása és bevetése
- infrastruktúra rombolás
Elég nehéz elhinni, hogy ennek ne legyen eredménye. Már most vannak konkrétan (ukrán áramexport leállása)
Ha mégsem, ott lehet a még nagyobb mértékű mozgósítás.
Azért ne felejtsük el, hogy most a tél Putyinnak dolgozik. Már eléggé nyíltan lövik szét az oroszok a kritikus infrastruktúrát, így valószínű az ukrán lakosság jelentős része fűtés és áram nélkül marad a télre, már aki nem menekül el.
A fronton azért meg kell pár hónap, amíg be tudja dobni a tartalékosokat, addig az ukránok is előretörhetnek még, ki tudja mi lesz, de az semmiképp sem jó, hogy egyre csak eszkalálódik a helyzet.
Én kb. borítékolom, hogy nem fog menni semmire a mozgósítással.
Ez a bosszú-rakétázás is már valahol a kétségbeesés jele.
Próbálkoztak már mindennel a ruszkik, de nem sikerült megtörni se az ukránok akaratát, se a nyugati támogatást.
Hogy van-e annyi józanság a ruszkikban, hogy elfogadják a vereséget, és nem vetik be az atomot, hát ezt nem tudom.
"Azért ne felejtsük el, hogy most a tél Putyinnak dolgozik."
A fene se tudja megmondani. Ott van Ukrajnában - illetve szerintük köhöm... Oroszországban - néhány százezer katona, akiket az oroszoknak el kellene látniuk, márpedig eddig sem jeleskedtek ellátási logisztika terén, most még erre ráöntöttek 2-300 ezer embert, és beköszönt a hideg is. Szerintem ez a tél mindkét félnek szopás lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!