Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nyugaton EU, lekapcsolják a...

Nyugaton EU, lekapcsolják a háztartásokat az áramról? Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés
Ez azt jelenti, hogy többet nem jut áramhoz egy háztartás az EU-ban? Esetleg több hónap mulva köttetheti vissza extra pénzért? Jól értema cikket? [link]

2022. okt. 11. 12:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%

Ilyen csicska hazug cikket már régen olvastam. Kb. Lázár János bécsi videója volt hasonló szintü.

Ilyen ostoba félreértelmezö, szüklátókörü, tájékozatlan kérdezöt és kommentelötársait már sajnos nagyon sokszor láttam.

Láthatóan magyarországon az a bajuk az ilyen trolloknak mint a kérdezö, hogy a hazug "mindenünk is van, állambácsi apukánk mindentöl megvéd minket, ti csak higgyetek" propagandának jobban örülnek, mint annak, hogy a kormányzás idöben elkezdi felkészíteni a lakosságot egy ESETLEGES, de egyelöre NEM VALÓSZÍNÜ forgatókönyvre. Gratulálni tudok ehhez. Majd ha esetleg mégis lesz baj, akkor nálunk lesz majd nagy meglepetés az biztos.

2022. okt. 11. 13:28
 12/15 anonim ***** válasza:
53%

Hazugság.

Hónapokkal ezelőtt láttam hogy nyugaton mindenki az utcán fekszik miközben a migránsok rendőröket rugdosnak.

2022. okt. 11. 13:59
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
Pont az ilyen fogyatékosoknak szólnak ezek a hírek amilyen tr vagyok.
2022. okt. 11. 14:25
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
#11 Megnézted te egyáltalán az a cikket? Mégis mi az ami benne hazugság?
2022. okt. 11. 15:05
 15/15 anonim ***** válasza:
80%
Gyerekek, az Origonak meg a Vadhajtasoknak mar annyira nincs olvasottsaga, hogy Gyakorin kell Clickbait kerdeseket kiirniuk? Mi a fene? :))
2022. okt. 14. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!