Azok a liberálisnak mondott baloldaliak,akik szerint minden élet számít hajlandóak lennének könyörögni és elnézést kérni Putyintól,hogy ne küldjön több rakétát ha ezzel életeket menthetnek?
Nekünk kellene elnézést kérni, azért, mert valaki gyilkol?
Asszem ez a fenevad kereszténység kicsit újra lett értelmezve ott a jobboldalon!
1.
Szóval hagynád őket meghalni csak hogy neked legyen igazad?
"Azok a liberálisnak mondott baloldaliak"
Most akkor liberálisokra vagy baloldaliakra vagy kíváncsi? Mert én pl liberális vagyok, de nem támogatom a baloldali gazdaságpolitikát.
Egyébként ha ezen múlna, hogy Putyin visszavonul, akkor igen, hajlandó lennék rá.
Kérdező
Jól értem, hogy szerinted egy hódító hadjáratot folytató ország visszavonul, ha... megkérik rá?:D
Most arról ne is beszéljünk, hogy láthatóan fogalmad sincs mi a liberalizmus, de mindegy.
Érdekes,hogy több a válasz mint a szavazó, szóval a legtöbb állliberális hagyná meghalni az ukránokat "is"!
Innentől kezdve felesleges is veletek vitázni,gyilkosokkal.
3.
Hajrá, próbáld meg ha tudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!