Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Egyetértetek marija zaharova...

Egyetértetek marija zaharova szavaival miszerint zelenszkij egy "fegyverekkel felpumpált szörnyeteg" 😂 és azon munkálkodik,hogy kitörjön a világháború?

Figyelt kérdés

2022. okt. 9. 14:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
34%

21.

Az hogy nem szeretem nézni amikor az utcán csináljátok!

2022. okt. 9. 18:42
 22/31 anonim ***** válasza:

18:42: hát igen, tényleg gusztustalan, mikor a Fidesz az utcán csinálja:

[link]

[link]

2022. okt. 9. 18:47
 23/31 anonim ***** válasza:
83%

"Az hogy nem szeretem nézni amikor az utcán csináljátok!"

Congratulation mate, you played yourself!

2022. okt. 9. 18:49
 24/31 anonim ***** válasza:
88%
Először is Orroszország támadta meg Ukrajnát és nem fordítva. Még ha úgy is lenne amit írsz, akkor sem változtat semmit. Amikor olyan országok sem ismerik el az orosz annexiót mint Kazahsztán, Szerbia, Üzbegisztán vagy Grúzia akkor érdemes lenne elgondolkodni Putleren.
2022. okt. 9. 19:30
 25/31 anonim ***** válasza:
6%
Először is az usa támadta meg afganisztánt és nem fordítva.Még ha úgy is lenne amit írsz, akkor sem változtat semmit.
2022. okt. 9. 19:43
 26/31 anonim ***** válasza:
43%

19:43: először a Szovjetunió támadta meg Afganisztánt és nem fordítva. :D

Másfelől mi köze is van Afganisztánnak a kérdéshez? Ennyire futja, hogy egy jogtalan inváziót, ami nyílt területrablásba fordult át, egy másikhoz tudtok csak hasonlítgatni?

Ezért nem jár krumpli. Vagy Lada.

2022. okt. 9. 20:36
 27/31 anonim ***** válasza:
35%

26.

Az hogy az usat próbálod mentegetni amikor az agresszor!

Akkor szovjetunio nem oroszország?

2022. okt. 9. 20:38
 28/31 anonim ***** válasza:
Zelenszkijt én is pumpálnám 🍆
2022. okt. 9. 20:40
 29/31 anonim ***** válasza:

De, a Szovjetunió = Oroszország. Az 1945 utáni szovjet területek lefedik a cári orosz területeket, Finnország kivételével.

Én nem mentegetem az USÁ-t. Mindenki tudja, hogy Bush egy rohadt háborús bűnös. DE AZ EGYIK AGRESSZIÓ NEM TESZI JOGOSSÁ A MÁSIKAT, fel tudod fogni? Ja, mint Kreml-troll, neked nem az a dolgod, hogy felfogd.

2022. okt. 9. 20:51
 30/31 anonim ***** válasza:
Amire pedig céloztam, mert lehet, hogy nem fogtad fel, hogy 1979-ben a Szovjetunió megtámadta Afganisztánt, mert Brezsnyevnek nem tetszett az ottani kormány. Végül nagy blama lett belőle.
2022. okt. 9. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!