Oroszország miért indított háborút a testvére ellen?
11#
Nem nyalok be ilyen ürügyet, mikor egy népről beszélünk. Olyan mintha Orbán háborút indítana a palócok ellen.
13#
Dehogynem. Mikor láttam egy olyan "ukrán" propagandát amin Kijev egy virágzó gótikus város, mellette pedig Moszkva egy erdő, vakartam a fejem. Olyan nép, hogy ukrán nem is létezett az 1200-1300-as években, de még azt követő évszázadokban sem. Fehéroroszország állam létezését ugyanúgy nem értem.
"De gyakorlatilag egy népről beszélünk, miért nem fognak össze?"
Mért-mért, Magyarország is bevonult Szlovákiába a magyar kisebbség miatt katonai erővel, ahogy Romániába is, de Ausztriát is Németországhoz csatolta Hitler, hiába voltak testvérnépek. Ez politika, pont leszarják hogy történelmileg melyik nép testvér meg melyik nem.
"Az ukrajnai ásványkincskészlet készlet is jelentősnek mondható, de eltörpül a szibériai mellett."
És? Attól még kellhet az oroszoknak. Ha nekem lenne 10 ezer forintom, de te azt mondanád hogy van 100 forintod, elfogadom-e, én elfogadnám azt is, hiába van több pénzem. A nyersanyagok nem megújuló erőforrások, egyszer elfogynak. Az nyer a végén akinek több van, nyilvánvaló hogy az oroszoknak is egyre több kell.
"vannak bőven termőföldek Oroszországban is"
Vannak, de Ukrajnában is vannak. Miért ne kellhetnének ezek Oroszországnak? Nálunk is van erdő, mégis nagy hasznát vennénk, ha a felvidéki erdők újra magyar kézbe kerülnének.
"Attól még kellhet az oroszoknak. Ha nekem lenne 10 ezer forintom, de te azt mondanád hogy van 100 forintod, elfogadom-e, én elfogadnám azt is, hiába van több pénzem. A nyersanyagok nem megújuló erőforrások, egyszer elfogynak. Az nyer a végén akinek több van, nyilvánvaló hogy az oroszoknak is egyre több kell."
Ez ám a képmutató beismerés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!