Miért nem ismeri el a világ az oroszok területfoglalását?
Figyelt kérdés
4 régiót elvettek az ukránoktól. Trianonban pedig arról döntöttek, hogy Magyarországtól Kárpátalját adják oda az ukránoknak. Akkor miért nem ellenezte a világ az elcsatolást úgy, mint most? Kicsit visszanyal a fagyi Trianonért Ukrajnának?2022. okt. 7. 16:41
11/44 A kérdező kommentje:
Nektek volt öngól. Jelenleg Ukrajnáé és ez a lényeg.
2022. okt. 7. 17:01
13/44 anonim 

válasza:

1920-ban nem Ukrajnának adták oda Kárpátalját, hanem Csehszlovákiának.
Mindig is tudtam, hogy a jobberek nem a legélesebb kések a fiókban, de ez tényleg vérciki.
14/44 A kérdező kommentje:
13-as és jelenleg melyik ország része Kárpátalja? Tudod-e?
2022. okt. 7. 18:06
15/44 anonim 

válasza:

"Trianonban pedig arról döntöttek, hogy Magyarországtól Kárpátalját adják oda az ukránoknak"
Vérciki
Torz világnézetek a tudatlanságból fakadnak.
16/44 A kérdező kommentje:
Mivan válaszolni már nem vagy képes?
2022. okt. 7. 18:11
17/44 anonim 

válasza:

"Kicsit visszanyal a fagyi Trianonért Ukrajnának?"
:DDDD Visííítok! :D
Kérdező, nem veszed észre, hogy szénné aláztad saját magad? Szerintem bújj el! :D
18/44 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább te bújj el! Ukrajna ha akarta volna már rég visszaadhatta volna Kárpátalját. De nem akarta és most sz@pnak rendesen. Te is majd visíthatsz, ha mennek az oroszok érted...Remélem most már Zelenszkij is érzi milyen jó, ha egy országtól területeket csatolnak el. Trianon szelleme elérte Ukrajnát. Remélem az egész országuk eltűnik a térképről.
2022. okt. 7. 18:24
19/44 anonim 

válasza:

Nem sokat oszt hogy elismerik vagy sem, attól még elfoglalták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!