Az EU ha a szívén viseli a háború elől menekülteket, akkor miért nem fogadja be pont őket? Kettős mérce?
Figyelt kérdés
Azt mondták 2015-ben, hogy a háború elől menekülteket minden országnak humanitárius kötelessége befogadni. Így hívtak be és fogadtak be egy csomó afrikait, akik gazdasági bevándorlók voltak, ázsiából, afrikából egy sem jött háborúból...
Most amikor az orosz polgárok menekülnének a háború elől, akik nem tehetnek hogy putyin az elnök, persze már büdösek!?
2022. okt. 5. 11:22
A kérdező szavazást indított:
kettős mérce. Az oroszok nem liberális pártokra szavaznának
Nem kell őket befogadni, csak az afrikaiakat és arabokat
9 szavazat
1/8 anonim válasza:
Mertnincs együttérzés csak pozolas.ha amcsik azt mondják valakit sajnálni kell a buta libsi csurhe sajnálja. Ha azt mondják utalni kell akkor utálják. Így működik ez. Gondolkodni nem tudnak csak vonulni mint a csorda.
2/8 anonim válasza:
Az a bibi, hogy nem Oroszországban van háború. A dezertőr nem menekült.
3/8 anonim válasza:
Én se értem... Krva nagy háború van most Moszkvában, Szt. Péterváron, Irkutszkban, Vlagyivosztokban stb.
4/8 anonim válasza:
Az ukrán menekülteket ahol háború van befogadja, Oroszországban nincs háború
5/8 anonim válasza:
Én baloldali vagyok, de én is csak a feketéket és az arabokat fogadnám be. Ennek a magyar népnek jót tenne már, hogy ne legyenek ennyire rasszisták.
6/8 anonim válasza:
Szerintem orosz menekülteket nemzetbiztonsági kockázat is lenne befogadni, biztos lenne köztük jónéhány kém.
7/8 anonim válasza:
Ja, durva harcok vannak Moszkvában.
8/8 anonim válasza:
Egy nincs háború Oroszországban, másrészt meg az orosz ellenzékieket befogadja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!