Mi várható a következő hetekben Ukrajnában? Mit fog lépni Putyin előreláthatólag?
Nem tudom a napokban mi zajlik Ukrajnában, nekem az utolsó hír ami megvan hogy az orosz haderőt visszaszorították és az ukránok visszafoglaltak egy csomó területet, az oroszok pedig 50 ezer halott fölött járnak, volt város amit önként feladtak, gyakorlatilag vereséget szenvedtek.
Érdekelne hogy ezek után mik a reális forgatókönyvek, főleg orosz oldalról? Mit szólt Putyin a hírhez hogy megverték a sereget? És mi várható ezután? Mozgósítás? Atom? Megadás? Van olyan forgatókönyv amivel megbukhat végre a Putyin-rezsim, akár belső forradalom által?
"A taktikai atom katonailag indokolható lenne, viszont a politikai ára nem éri meg Oroszországnak, úgyhogy szerintem lassan duzzogva, de megértik, hogy Ukrajnát nem tudják majd legyőzni."
A vereség sem elfogadható neki nem?
Muszáj lesz elfogadniuk. Ha Oroszország atomot vet be, akkor olyan szinten elszigetelődnek, mint Észak Korea, Afganisztán vagy Irán. Kína és India is berágna, ha atomhoz nyúlna Oroszország.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!