Putler komolyan gondolja az Orosz Birodalomról szóló elméletét?
Vagyis hogy Hitlerhez hasonlóan ő is egy újkori birodalomról ábrándozik amit majd ő fog naggyá tenni, ehhez viszont meg kell szállni más országokat.
Vajon ezt komolyan gondolja? És Lengyelországnak neki merne menni, vagy azt már nem hisz NATO-tagok?
„Anyu, nem láttunk egyetlen fasisztát sem itt. Ez a háború egy hibás előfeltevésen alapul. Senkinek se kell ez. Idejöttünk, és az emberek normális életet éltek. Ugyanúgy, mint Oroszországban. És most pincékben kell élniük. A néninek, aki mellettünk lakott, le kellett költöznie a pincébe. El tudod képzelni?”
“A főhadiszállásunk mellett van egy erdő. Besétáltam, és hullahegyeket láttam, civil ruhában. Hegyeket. Soha nem láttam ennyi hullát ebben a ki.baszott életben. Elba.szott az egész. Nem látod, hol a vége a hulláknak.”
Dehogy merne. Mostmár teljesen nyilván való, hogy atomfegyver nélkül nem fognak tudni senkit legyőzni. Max az ilyen magyar, szlovák román, montenegró szintű hadseregeket.
Ma már úgy kell háborúzni, hogy beszivárogsz aztán precíziós támadás, nem úgy, hogy felvonultatod a hadsereget. Az oroszokból ez a képesség most hiányzik.
Komolyan gondolja. Egy bomlott agyú barom. Ezzel semmit nem tudunk kezdeni.
Viszont az izgalmas, hogy miért nem akarunk hozzájárulni Svédország és Finnország Nato tagságához?
Miért szavazta le a 135 bátor ember, hogy szavazzon róla a parlament holnap?
Ezek a jobboldaliak? Ez egy szakajtó bolsevik csinovnyik semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!