Lehet tudni, hogy mely országok, fogadták el az orosz (Donyeck,Herszon stb. Oroszo.-hoz való csatolása) népszavazást?
Figyelt kérdés
2022. okt. 2. 01:14
1/12 anonim válasza:
Tudtommal egyelőre senki, de ennek nincs sok jelentősége, erre nem is számít Putyin. Krímet sem ismerték el, mégis elég rég oroszország része már.
2/12 A kérdező kommentje:
mondjuk Erdogan azt mondta hogy Krímet is vissza kell adni az ukriknak, pedig viszonylag haverja a Putyinnak
2022. okt. 2. 01:29
3/12 anonim válasza:
Mindenki elmondhatja, hogyan képzeli el a megoldást. De nem hinném, hogy ez meghatja az oroszokat, Oroszország részeit (beleértve a Krímet) soha nem fogják átadni.
4/12 A kérdező kommentje:
azt gondoltam legalább a Kim Dzsong Un legitimizálja
2022. okt. 2. 01:33
5/12 anonim válasza:
Nem azok amelyek elfogadták Biden elnökké választását a csaló szavazószoftverrel .
7/12 anonim válasza:
Én Japán helyében most szállnám meg a Kurill szigetek vitás négy szigetét és népszavaztatnám meg a megszálló csapatokat. és még aznap bejelenteném, hogy a szigetek lakossága népszavazáson úgy döntött, hogy japánhoz akar tartozni.
8/12 anonim válasza:
#7 Az nyílt támadás lenne, amit Putyin az elmúlt fél év beszédei alapján mostanság atommal jutalmazna. Japánban már így is kettővel többször kelt fel a Nap, mint egészséges, úgyhogy a nép sem örülne.
9/12 anonim válasza:
Szeringem Fehéroroszország elfogadta, de nem vagyok benne biztos.
10/12 anonim válasza:
Nyílt támadás? Japán és Oroszország hadban áll egymással a 2. világháború óta.
Pont emiatt a 4 sziget miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!