Kadirov mai véleménye hogy kis atombombakat kéne már használni egy jelzés a Kreml felé hogy már vesse be az atomot ?
Ezzek szerint az orosz radikálisok már bevetnek?
Putyinra tud nyomastgyakorolni ez a szövetséges réteg?
3# az a baj én már megvagyok győződve hogy valamilyen kicsi korlátozott nato válasz lenne sz atomhasznalatra
Állítólag fekete tengeri flottát elpusztítja hagyományos bombakkal megtorlaskep a NATO
Engem az egész arra emlekeztett mint Szíriában műveltek a vegyi fegyverek esetén mikor bevetettek nem lett háború az USA ellen de usa 2 3 szír bázist szetlot .
4# a NATO szítja amúgy az oroszokat úgy látszik nem emlékeznek mi történt hitlerel miután megtámadta az oroszokat de Napóleonra se .
Komolyan valaki elhiszi hogy az oroszok szabotálták a saját gáz vezetéküket méghozzá a saját területük közelébe? Mert ahhoz nagyon elvakukt naív nyugat imádónak kell lenni.
Komolyan kiírtak egy népszavazást tudtuk hogy úgy is oroszokhoz kerül bidé ezután megparancsolhatná csicskájának hogy üljön már le tárgyalni ahelyett hogy a saját népe fåszával veri a medve .
Azt se látják hogy azzal hogy az eddig elfoglalt területek Oroszország részét képezik a szavazás után és Ukrajna megtámadja azt a területet onnantól orosz földet támadnak magyarul Putyin azt tesz amit akar mivel onnantól ő a megtámadott
6#igen így van azt tessz amit akar .
De egyre inkább úgy látom atom nélkül ezt a háborút nem tudja megnyerni Putyin.
Wikipédián nézegettem ukrán hadifelszerelest mert kb darabszáma megvan mennyi mindent kapot nyugatról.
30 e panceltoro
5 e kézi legvedelmi rakéta
Kb 300 tank
400 500 gyalogsági szállító lanctalpas
1000 1200 kerekes gyalogság szállító jármű.
Több száz tüzérségi löveg
És 60 70 önjáró tüzérségi löveg + hmrs
+ jönnek legvedelmi komplexumok is
És ugye a saját keszlete se volt kicsi
Plusz ugye kezifegyverek.radarok golyóálló mellények és rengeteg pénz amit küldenek
Ez ellen orosz iparilag nemtud mit kiáltani pl t90m gyártási felvitek meg loveszpancelos gyártást de ez kevés.
A régi szovjet cuccok száma meg nem végtelen.
Igaza van kadirovnak atom nélkül nem nyerhető.sorozassal se mert egyszerűen manapság az kevés hogy van egy ak 47 a kezedbe .legfeljebb védekezni érhet valamit
8# hát szerintem ebben nagyon tévedsz rengeteg szovjet technikajuk volt több ezer harckocsi és löveg
Plusz sz 300 és buk es kub legvedelem amik elég jól teljesítenek orosz technika ellen
Ahogy a szu 25 és szu 27 is elég jól teljesít. Mi 8 24 helikopterek is jók
Ukrajna nagy ország 44 milliós serege is ilyen méretű csak nem volt modern az tény de oroszok ellen egydarabig bírták volna egyedül is.
Pár hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!