A felsoroltak közül melyik politikus a legszimpatikusabb és miért?
Figyelt kérdés
Tudom, sok mást is fel lehetne sorolni de most ez a választék 🙂2022. szept. 30. 22:47
A kérdező szavazást indított:
Zelenszkij
E. Macron
Biden
Putyin
Boris Johnson
Justin Trudeau
Guy Verhofstadt
Matteeo Salvini
Mark Rutte
Julia Sargenthini
31 szavazat
1/10 anonim válasza:
Sargenthini Judit, nem Julia amúgy.
2/10 A kérdező kommentje:
1 # köszi!
2022. szept. 30. 22:51
3/10 anonim válasza:
Putyin és Salvini kivételével az összes szimpatikus.
1. Trudeau
2. Biden
3. Zelenszkij
4. Verhofstadt
5. Rutte
6. Sargentini
7. Macron
8. Johnson
9. Salvini
10. Putyin
4/10 anonim válasza:
Nem semmi, hogy egy baloldalit tettél a listára. XD Sorry, így komolytalan, skippeljük.
5/10 anonim válasza:
Nekem messze a Salvini, barátságos, mosolygós pasi, nem olyan fontoskodó, vagy sótlan, mint a többi és az is tetszik, hogy jobban törődik hazája szegény embereivel, hiszen választott politikusként az a dolga, mint az idegen csavargókkal.
6/10 MDaniel98 válasza:
Nekem ebből Macron (de elég gyenge a felhozatal).
7/10 anonim válasza:
Nem rajongok a politikusokért viszon aki a legunszimpatikusabb számomra az a buta f*szával zongorázó Zelenszkij
8/10 anonim válasza:
7 vagyok utána meg a Bajden aki unszimpatikus. A többi közül csak Putyint ismerem, ő nekem semleges.
9/10 anonim válasza:
8# Zelenszkij szavazat száma meglep, nem nagyon értem.
Semmit nem látok benne, semmit ami pozitív.
Még csak nem is áldozat abból a szempontból, hogy tudta mivel "játszik".
Áldozat szerencsétlen ukrán nép akik a nagyhatalmak halottai, kifosztottjai lettek.
Zeli ehhez asszisztált, már régóta
10/10 anonim válasza:
Egyik se túl szimpatikus. A legkevèsbè unszimpatikus Putyin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!