Olvastam az orosz híreken (tudom, fujjj-fujjjj), hogy a jenkik "aggódnak" a török áramlatért, akkor várható, hogy ott is akcióba lépnek?
Igen akcióba lépnek lehet csak az a kérdés hogy kik.
De remélem azért nem.
"Olvastam az orosz híreken"
Hát az tényleg autentikus.
Mondjuk az oroszok megérdemelnék, hogy tökreb.sszák az összes vezetéküket, aztán adják el a gázukat ahogy tudják.
Meg én japán helyében bevonulnék a Kurill szigetekre, tartanék egy npészavazást és még aznak kihirdetném, hogy a szigetek lakossága úgy döntött, hogy japánhoz akar tartozni, ezért az mostantól Japáné.
Meg ha már a monarchia olyan balfék volt, hogy a Ferenc-József Földet nem igényelte a felfedezése után, most pótolni kellene ezt a hibát.
Te pedig, és a fajtád, olvassátok csak a fősodratú médiát, az aztán a hiteles.
Áruld már el, a ruszkiknak mi okuk lett volna tönkretenni a saját gázvezetéküket?
USA szokás, hogy bezengenek valamit, aztán rákenik a másik félre (ja, nem, zsidrák szokás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!