"Megfenyegette Szlovákia az Európai Uniót: ha nem adnak több pénzt, nem kapnak áramot" Mit szóltok ehhez?
#EU, Szlovákia
2022. szept. 30. 17:13
2/13 anonim válasza:
Az EU már rég volt ekkora válságban. És rég volt ilyen inkompetens vezetője. Rossz párosítás.
3/13 anonim válasza:
Szlovákiát másodpercek alatt csicskítja be a Nyugat, ha szükséges.
Annyival vannak előttünk, hogy náluk Euró van, nehezebb szopatni őket mondjuk a helyi valuta szétcseszésével.
4/13 anonim válasza:
Már nem értem , hogy Szlovákia ad áramot az Uniónak?
6/13 anonim válasza:
Én úgy tudom Szlovákia kapja a pénzt folyamatosan vagy nem így van?
7/13 anonim válasza:
Nem lep meg a tolvaj, áruló, gyáva szlovákoktól a fenyegetőzés, lopás, normák áthágása. Ezek a rablóállamok addig nyalnak másoknak, amíg az érdekük, aztán hátba szúrják őket.
8/13 anonim válasza:
3: Pont nagyobb bajban vannak az euró miatt, mert nem tudják leértékelni a valutájukat. A görögök is ezért mentek csődbe.
9/13 anonim válasza:
Most aztán biztos befosott az EU, hogy télire se gázuk se áramuk nem lesz :DDDDDDD
10/13 anonim válasza:
8.
Mert az sokkal jobb, ami itt van, ahol leértékelték egy időben (Bokros nagymester főleg), és lassan eldöcögünk oda, hogy a magyar átlagfizu nem éri el a 100 Eurót/Dollárt. Tiszta Mexikó. Mondtam én anno, hogy az országunk a latin-amerikai országok irányába fejlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!