Gyurcsánynak igaza van abban, hogy "nem mi=DK vesztettük el a választást, hanem csak MZP"-ék?
Figyelt kérdés
Ezt mondta a partizánba.2022. szept. 30. 13:06
A kérdező szavazást indított:
igen. Hiszen MZP nem engedte kampányolni Ferit, így neki kell elvinnie egyedül a balhét
talán.
nem. Ebben együtt voltak vétkesek. A felelősségen osztozni kell
30 szavazat
1/15 anonim válasza:
Akkor szűk 2 millióan szavaztak MZP-re? Mennyien a DK-ra akkor?
Vagy nézzük az előválasztást, ott sem volt jobb.
2/15 anonim válasza:
Egy kicsit jellemhibás lett Gyurcsány Ferenc.
3/15 anonim válasza:
Gyurcsány olyan mintha irigy lenne Orbánra és teljesen Őt másolná. Beteges.
4/15 anonim válasza:
2. Lett? Te emlékszel olyan időszakára, amikor nem volt az?
5/15 anonim válasza:
4# Igazad van. Nincs min csodálkozni. MZP nagyon jól visszaválaszolt Gyurcsánynak.
6/15 anonim válasza:
#3 Mondtam már sokszor.Gyurcsány is fideszes, különben mért viselkedne így?
De persze az is lehet magyarázat, hogy elitta már a maradék agyát és már a látszatra sem ad.Jól keres így is.
7/15 A kérdező kommentje:
4, mit írt MZP? Nem olvastam
2022. szept. 30. 16:22
9/15 anonim válasza:
Ahogy 2010-ben is Bajnai, az MSZP és Mesterházy vesztett nem Gyurcsány.
10/15 anonim válasza:
Szerintem nincs. Magamból és a környezetemből kiindulva 2 oka van ennek és az egyik sem mzp! Az egyik a covidfasizmusuk amiben sajnos a fideszen messze túltettek, a másik pedig az ukránszoppantásuk amivel nagyon sok ellenzéki szavazó nem értett és nem ért a mai napig egyet. Hanem úgy gondolja Ukrajnaért nem szeretnénk semmilyen áldozatot hozni van így is elég bajunk mostanában, de pláne nem szeretnénk megrokkanni, éhezni és halálra fagyni a télen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!