Bízol még az USA jóindulatában a háborús helyzet tekintetében?
Milyen jóindulat? :D
Ti tényleg ennyire egyszerűek vagytok? :D
Nincs jóindulat.
Hatalom van. A hatalomnak meg olyan a természete, hogy nőni akar és semmiképp se csökkenni, ennyire egyszerű az egész.
Az oroszok is a hatalmukat akarják megőrizni-növelni, és az USA is.
Mondjuk úgy, hogy jobban bízok az USA-ban, mint az oroszokban.
De csak meg kell nézni azt, hogy melyik országban él jobban egy átlagos polgár, melyikben tartják jobban tiszteletben az emberi jogokat. Szerintem ez egyértelműen az USA.
Akkor ezek szerint Orbán Viktorban sincs semmi jóindulat sem?!
Én azt hiszem, most csalódtam Orbán Viktorban a legnagyobbat.
"De csak meg kell nézni azt, hogy melyik országban él jobban egy átlagos polgár, melyikben tartják jobban tiszteletben az emberi jogokat."
Saját országukban lehet, de más országban az USA sokkal kevésbé tartja tiszteletben az emberi jogokat mint az oroszok. Lásd, Afganisztánban és Irakban lebombázott civilek milliói. De mondhatnám a Japánra ledobott atombombákat.
"Saját országukban lehet, de más országban az USA sokkal kevésbé tartja tiszteletben az emberi jogokat mint az oroszok."
Öö, az megvan, hogy a második VH altt az oroszok végigerőszakolták európát, amíg elértek berlinig?
Mert az USA volt az egyetlen, akinek volt atombombája akkor.
Ha nem ők fejlesztik ki előbb, hanem az oroszok, akkor ma az egész világ Szovjetunió lenne.
És az megvan, hogy Groznijt hogyan bombázták porrá a ruszkik?
Szóval ne akarjad itt nekem bemesélni, hogy az oroszok akár csak egy fokkal is humánusabbak :D
"Ha nem ők fejlesztik ki előbb, hanem az oroszok, akkor ma az egész világ Szovjetunió lenne."
Hát azt nem hiszem.
"Saját országukban lehet, de más országban az USA sokkal kevésbé tartja tiszteletben az emberi jogokat mint az oroszok."
Plusz egy indok, amiért érdemes az USA mellé állni Putyin ellenében :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!