A ballibek miért terjesztik azt a kamut,hogy az oroszok robbantották fel a saját vezetéküket?
Ennek az egész robbantásnak csak a NATO belső feszültségek növelése volt a célja. Mert ugye sokan rögtön mondják, biztos az USA volt.
Oroszoknak ugye nem lett káruk, mert a németek lemondtak róla hogy valaha meg akarják nyitni azt a vezetéket, a másikon sem ment a szállítás, és nem is akart adni gázt Oroszország.
Pont az a vezeték nem sérült, amin valóban megy a szállítás.
Szóval szerinted az USA elnöke olyan fogyatékos,hogy nyilvánosan fenyegetőzik terrorcselekménnyel, és utána azt meg is csinálja.
Nem is az van, hogy az oroszok is látták ezt a (meggondolatlan) nyilatkozatot, és ők robbantották fel, mert tudták, hogy a sok idióta (köztük te is) majd az amcsikra fognak mutogatni úgyis, a nyilatkozat miatt, és feszültséget keltenek a NATO-ban.
Nagyon egyszerű lélek vagy te, kisbalga birka barátom!
"Szóval szerinted az USA elnöke olyan fogyatékos,hogy nyilvánosan fenyegetőzik terrorcselekménnyel, és utána azt meg is csinálja"
Nem fogyatékos, csak demens. Amúgy szerintem bárki is robbantotta, az már hetek/hónapok óta oda telepíthette a tölteteket, gondolom annyi esze csak van egy államnak, hogy nem kockáztatja meg, hogy észreveszik őket a robbanás előtti napokban. Szóval nem tudom mennyire van jelentősége, hogy épp ki járt arra meg ki nem.
Én csak attól aggódok, hogy ha már ide eljutottunk, mi a garancia, hogy a többi vezetéken nem csücsül egy-két töltet? Semmi.
24 A balga te vagy ha ezt nem nézed ki az USA-ból,és az egyértelmű bizonyitékok ellenére kvázi direkt mód így "becsicskulsz".
Továbbá hozzátenném hogy egyetlen orosz egységről sem érkezett hiteles megerősítés a közelben amit érzékeltek volna.Miért logikusabb azt hinni,hogy nem létező orosz egységek robbantgatják,a milliárdokból épített, saját vezetéküket?🤷
A CNN pedig azt írja, hogy orosz hadihajókat figyeltek meg a robbanások környékén: [link]
Én egy olyan "ballib" oldalt sem olvastam, ahol azt terjesztik, hogy az oroszok robbantották volna fel a vezetékeket. A Telex és a HVG cikkeit olvastam, mindkettő feltételes módban ír, de mindkettő lehozta azt is, hogy egyesek szerint az USA
robbantott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!