A csecseneknek miért olyan fontos az ukrajnai háború?
Figyelt kérdés
A nyilatkozataikból ítélve jobban a szívükön viselik az orosz sikereket, mint maguk az oroszok. Miközben nem is olyan rég még ők is háborúztak egymással. Mi az oka ennek?2022. szept. 29. 19:05
12/20 Drakula válasza:
Nézd, azd kérdeztem hogy az orosz népet vagy a rezsimet nem utálod.
14/20 anonim válasza:
Talán mert ők szeretik az igazságot, ahogy a magyarok is. Tduják, milyen elnyomott kisebbséginek lenni, hogy mit tesznek az ukrán fasiszták.
15/20 Drakula válasza:
13-ok.
De akkor a rezsimet te sem kedveled?
16/20 anonim válasza:
15.
Ha nem lenne kemény vezetés az USA már rég rátette volna a kezét az orosz teruletekre,most nem lehet gyenge vezetés! Ha az amerikaiak lennének az egyeduralkodók jóval rosszabb lenne
17/20 anonim válasza:
Nem fontos.
Szerintem Putyin a lojalitása fejében adott Kadirovnak egy saját szemétdombot Csecsenföld képében, ahonnan csak ő kukorékolhat. Cserébe biztosítania kell a moszlim, ráadásul elég radikálisan moszlim Csecsenföld békéjét, hogy ne legyen velük gond.
18/20 anonim válasza:
Jól teszik.Remélem még többen lesznek.Ki kell füstölni az ukránokat a télen.
19/20 anonim válasza:
Ez a 2 és fél pipás annyira csecsen mint amennyire én kínai:D
Nem más csak egy oroszbarát fideszes troll.
20/20 MDaniel98 válasza:
A háború nem fontos Kadirovnak Putyin sikere viszont az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!