Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Holnap Ukrajna örökre elveszít...

Holnap Ukrajna örökre elveszít 4 megyét. Örülünk?

Figyelt kérdés

2022. szept. 29. 16:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3%
Nekem teljesen mindegy.
 2/11 anonim ***** válasza:
4%
Éljenek szovjet édestestvéreink!
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Én nem örülök. Én annak örülnék, ha putyin, lukasenka, vucic, meg orbán megdöglenének. Gyűlölöm az oroszokat, meg az orosz barát embereket. Én Amerika barát politikát folytattam egész életemben.
2022. szept. 29. 16:03
 4/11 anonim ***** válasza:
44%
Nem érdekel: az ukránokat sem szeretem, az oroszokat sem.
2022. szept. 29. 16:05
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
Mért veszítenének így hirtelen? Az hogy putyin irogat a jegyzetfüzetébe nem sokat számít...
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen, talán így belátják, hogy ez a hajó már elment, és talán hajlanak egy ésszerű békére az ukránok. De erre kevés esélyt látok, még sok ukránnak kell meghalni / megfagyni, amíg ide eljutnak.
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Úgy kell nekik. Zelenszkij, ha időben elfogadja az oroszok követeléseit nem lett volna népszavazás sem.
2022. szept. 29. 16:07
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

1. Nem veszíti el, mert a ruszkikon kívül kb. senki nem fogja elismerni, a nemzetközi jog szerint azok ukrán területek.

2. Eleve Zaporizsját meg Herszont még be sem tudták venni az oroszok, kb. csak Luhanszk meg Donetsk nagy részét, de ott már a háború előtt is a szakadárok uralták a terepet.

Szóval jó lesz az egyelőre 2 megyének, viszont ehhez is lesz még pár szava a nyugatnak.

Ha pár tucat modernebb vadászgépet meg még jónéhány HIMARS-ot meg légvédelmet meg esetleg modern cirkálórakétákat megkapnak az ukránok, akkor a ruszkiknak soha az életben nyugtuk ott nem lesz, folyamatos bombázás alatt lesznek, fél év múlva ez a két megye gyakorlatilag a földdel lesz egyenlővé téve, aztán majd meglátjuk, mihez kezdenek két ilyen romhalmazzal az oroszok, kb. belerokkannak anyagilag az újjápítésbe :D

2022. szept. 29. 16:12
 9/11 A kérdező kommentje:
#10 kedves tizes, Herszon megye 91%-át elfoglalta Oroszország.
2022. szept. 29. 16:19
 10/11 anonim ***** válasza:

A soviniszta nacionalista ukránok ezt érdemlik!

Zelenski meg az egész brancs veszélyt jelent mindenkire nézve!Erőszakosak követelődznek semmi se nem eleg,és hálátlan mocskok!Senkire nincsennek tekintettel!!Lexarják az uniós polgárok fejét is,tőlük fel is fordulhatnánk mindannyian!

Mit várhatnak az ott élő kisebbségek??

És az elején meg rokonszenveztem is velük!!

Mostmeg az se érdekel ha megszűnnek!

2022. szept. 29. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!