Mi a véleményetek arról, hogy Ursula kemény fellépést ígért az Északi Áramlat rongálói ellen, miközben egy liberális EP képviselő már megköszönte az USAnak a vezeték megrongálását?
2022. szept. 28. 10:46
11/26 anonim válasza:
10. Aha majd "kideritik" hogy nem az usa volt, ebben en maris biztos vagyok, ne farassz kerlek. 😁
12/26 anonim válasza:
11:37 Nevess csak!!! Remélem ha utazgatsz majd kelet felé mész csak!
13/26 anonim válasza:
Putin Vladimir meg fogja ujjazni Urszulkát. Könyékig.
14/26 anonim válasza:
Oroszország és Putyin győzni fog! Hamarosan leáll minden gázszállítás Európa irányába!És akkor az EU kapitulálni fog,talán még Berlin is ketté lesz osztva újra.
15/26 anonim válasza:
Hamarosan hadat üzenünk az USA-nak.
16/26 anonim válasza:
Csak a véletlen műve, hogy a képviselőt Sikorsky-nak hívják, a három regisztrált helikopter pedig Sikorsky MH-60S típusú volt? :D
18/26 anonim válasza:
Az oroszok felrobbantották a vezetékeket. Én nem értem, hogy az oroszbarátok miért nem büszkék erre, hogy kedvenc országuk ilyen képességekkel is rendelkezik.
19/26 anonim válasza:
18) ott voltál,láttad az orosz tengeralattjárót?
20/26 anonim válasza:
#18 elmondod nekünk, mi ertelme volt felrobbantaniuk a saját vezetekuket?
Miközben el is tudjak zarni (el is volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!