11/19 anonim válasza:
Vannak. Ott mindig is ment a kést a magyarok torkának kultúra.
12/19 anonim válasza:
Minden országban vannak nácik, Ukrajnában is.
13/19 anonim válasza:
A nácik már kihaltak. A legfiatalabb is már 134 éves lenne.
14/19 Dzsonszi válasza:
Kételkedők keressenek már rá az Azov-ezredre, hátha a 444 nem írta meg nekik, milyen emberek vannak benne.
Ezzel nem azt mondom, hogy egész Ukrajna náci, de nehogy már tagadjuk a létezésüket Ukrajnában... És ezt mind állami támogatással tették. Én nem tudom mi van manapság a balosokkal, a Jobbik nyugodtan zsidózhat, judapestezhet, karlendíthet, egy balostól nem hallottam, hogy az összefogásban nácik lennének (max Márkitól). Most meg Ukrajnát mosdatják, hogy ez orosz propaganda, pedig ezek tények.
15/19 anonim válasza:
Igen, ezért is akar a legtöbb régió oroszokhoz tartozni, hogy nácimentes legyen.
18/19 anonim válasza:
Olvasd végig figyelmesen mindegyiket. Ez a pontos helyzet.
19/19 MDaniel98 válasza:
Mindenhol vannak nácik. Egy 40 milliós országban meg végképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!