A jobbosok miért nem fogják fel, hogy az oroszokat már rég lehagyták az amerikaiak?
Figyelt kérdés
Az oroszok elvesztették a II. világháború utáni versenyt az amerikaiakkal, mára az élet minden területén veri az USA az oroszokat, ezek tények.2022. szept. 27. 16:08
2/10 anonim válasza:
És akkor mi van? Ettől még megéri Oroszországgal kereskedni.
5/10 anonim válasza:
Mert beléjük nevelték, hogy a szovjetunió az nagy és erős és legyőzhetetlen! Na most a rendszerváltás után ezt lecserélték arra, hogy Oroszország nagy és erős és legyőzhetetlen, mintha a kettő kifejezés az csereszabatos lenne egymással!
6/10 anonim válasza:
Nem fogják tudni azok sose lehagyni. Az orosz ipar annyival fejlettebb, hogy utolérni sem fogják soha, nem hogy lehagyni.
7/10 anonim válasza:
"A jobberek szimplán hülyék. Mint az apjuk és anyjuk.
Ja és patkányok."
Ballerkám tosszad meg a mutter lyukát!
8/10 anonim válasza:
Nem vagyok jobbos, de ezt csak te adod a szájukba. Biztos tudnál idézni valami Bayer Zsót szintű emberkétől, de nekik jól felfogott érdekük az öncenzúra és a manipuláció.
Szerintem egyáltalán nem illik a konzervatív értékrendbe, a márványszilárdságúba a ruszkisz..ás, és ehhez nem kell visszamenni a SzU-ig. Elég csak a jelenre nézni, vagy Szíriáig, Grúziáig visszatekinteni.
9/10 anonim válasza:
4: Úgy néz ki:
„Kicsit aggasztó, hogy több eligazításunk van a D&I-ről, mint a külföldi ellenségekről, az új technológiákról vagy a világ aktuális eseményeiről”
10/10 MDaniel98 válasza:
Hát igen, én is szívesebben lennék amerikai átlagpolgár mint orosz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!