Mi történne, ha az oroszok atomot dobnának le Nyugat-Ukrajnára?
Figyelt kérdés
Azt a részt úgysem akarják elfoglalni. Nagy az ország, az oroszlakta részek határáig ki tudnának alakítani akár egy többszáz kilóméteres pufferzónát is. Lehetséges, hogy eddig eszkalálódik a helyzet?2022. szept. 26. 22:20
11/15 anonim 

válasza:

10: Megfigyeltem, hogy a gatyájukba belebüdösödött, vén trottyok közül páran ugyanerről álmodoznak. :)))
12/15 anonim 

válasza:

11# "gatyájukba belebüdösödött, vén trottyok"..micsoda leírás:)
kb. olyan mikor az idősebb nők azt mondják, azért nem kell nekik új kapcsolat mert nem akarnak "szar@s gatyát mosni":)
Tényleg ilyen jó megfigyelő vagy 11-es?:)))
13/15 anonim 

válasza:

Attól függ kapnának-e választ.
14/15 anonim 

válasza:

Én már rájuk dobtam volna hamargyorsan az első napon!
Pár taktikai atom ott az elején és nem lett volna ennyi áldozat meg minden ami hónapok óta megy.Nem is lett volna semmiféle haború sem.
15/15 anonim 

válasza:

Ki lehet lőni lakatlan területre is a belőle keletkező EMP kisülés óriási károkat okozna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!