Szerinted hogy fejeződhet be az orosz-ukrán háború? (gondolok itt ilyenre, hogy hol lesznek a határok, ki vezeti majd a két országot, hova lesznek elköteleződve, kivel fognak üzletelni ...)
Hozzászólásokban azt olvasom hogy ki kinek szurkol de valahogy a legtöbb esetben nem teljesen világos számomra, hogy mégis az amit az emberek szeretnének(pl. ukrán győzelem vagy orosz győzelem) mit is jelentene a valóságban.
Szóval most kedves orosz/ukrán párti hozzászólók kifejthetitek hogy mi lesz a vége és hogyan fog tudni a világ tovább működni ha végre befejeződik a háború.
ma 19:17
Azt én is olvastam, de aki szakértőnek meri magát nevezni és szerinte ha Putyin bukik akkor majd Medvegyevet rakják a helyére aki kb. Putyin bábja az szerintem inkább nem kéne ilyen cikkeket írjon. :)
Amit Tarjányi mond a cikk végén az kb. okés is csak nagyon nem mond semmit arról, hogy mi lesz a vége, mert azért ahhoz tényleg nem kell jósnak lenni, hogy belássuk hogy ez még így ideig el fog tartani.
"Ukrajna akkora lesz mint Lihtensten és zelenski fejedelem uralkodik rajta."
Csak a magyarok akarnak 300 évet visszaszaladni az időben.
"Lihtenstein"
Hát erre már nem lehet mit mondani.
ma 22:19
De lehet, csak ha ennyire képben vagy akkor tudhatod azt is hogy Ceasusescut a másodvonalas komcsik nyírták ki (Iliescu elnök lett, mostanában meg több perben már elmarasztalták őt is ahogy kezdenek kiderülni a mocskosságok) hogy minél több kompromittáló dolgot vigyen a sírba és hogy ezzel szilárdítsák meg a saját hatalmukat.
Szóval honnan veszed hogy aki utána jönne az jobb lenne nála?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!