Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Valaki fel tudná tételesen...

Valaki fel tudná tételesen sorolni, hogy mik azok az Európai Únió által, Oroszország ellen kivetett szankciók, amik végett Európa tüdőn lőtte magát és az Oroszok járnak jól és amiről nemzeti konzultációt fognak tartani?

Figyelt kérdés
A konkrétumok érdekelnének

#FIDESZ #Európai Unió #szankciók #Oroszorszák #Tüdőnlövés
2022. szept. 26. 12:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
56%

Jézusom, jól összegyűlt a slepp....

A kérdező nem fidesz troll. Pont hogy a fideszeseket próbálja gondolkodásra bírni, hogy ne lózungokat hangoztassanaka, hanem felsorolják azt a 6 vagy 7 intézkedést, amit az EU hozott Oroszország ellen.

Gondolom pl arra is hasznos lenne egy ilyen felsorolás, hogy rámutasson, hogy magyarországot nem érinti olyan intézkedés, ami miatt indokolt lenne az, hogy milyen drága a gáz itthon. Mert persze mindenhol drágult, hisz az oroszok kb másfél éve emelik az árát, de nem annyival, mint máshol. Pl Szlovákiában még az euró-forint átváltást figyelembe véve is olcsóbb egy palack gáz, mint itthon:D

2022. szept. 26. 13:16
 12/23 DK-s ***** válasza:
0%

#10-nek:

Amiről te beszélsz azt rendszer-használati díjnak hívják, és qrva köze nincs a gáz árához.

2022. szept. 26. 13:19
 13/23 A kérdező kommentje:

A kérdésem továbbra is az Oroszország ellen kivetett EUs szankciókra irányúl. Tehát nem a gáz árára vagyok kiváncsi, azt látom én is, nem arra vagyok kiváncsi, hogy honnan veszünk gázt. Ez nem szankció, maximum az, hogy honnan nem vehetünk gázt, de tudtommal ilyen tiltás nincs is az EU részéről!

Én arra vagyok kiváncsi, hogy mik azok a szankciók, amik Európa hanyatlását jelentik, pontosan, konkrétumszerűen és amikről a kormány nemzeti konzultációt rendez!

2022. szept. 26. 13:20
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem tudtam, hogy ennyire sötét emberek élnek itt köztünk.
2022. szept. 26. 13:31
 15/23 anonim ***** válasza:
33%

Semmi csak az unió szeret időnként beszaladni a fa$erdőbe!

Egyszer már csinálta, mikor a Krim miatt megtiltotta az mezőgaz éllemiszeripari cikkek kivitelét.

Jol tönkretett egy csomó eus gazdát vele, plusz az oroszok azóta önellatóak lettek és azóta se vettek kb semmit tőlünk.

Bravo

Működtek a szankciók!

Viszont azóta eltelt 8 év!!

Tehat ideje volt az előzőekből persze semmit se tanulva megint megszopatni magunkat!

Ismét Grat!

2022. szept. 26. 16:00
 16/23 A kérdező kommentje:
Senki sem tud a kérdésre válaszolni? Tényleg?
2022. szept. 26. 16:02
 17/23 anonim ***** válasza:
A 2-es válasz után mégis mire vagy még kíváncsi?
2022. szept. 26. 16:11
 18/23 anonim ***** válasza:

15 vagyok.

Ne legyél már ennyire gyámoltalan!

[link]

2022. szept. 26. 16:16
 19/23 A kérdező kommentje:
Konkrétan arra vagyok kiváncsi, hogy mik azok az Európai Únió által, Oroszország ellen kivetett szankciók, amik végett Európa tüdőn lőtte magát és az Oroszok járnak jól és amiről nemzeti konzultációt fognak tartani?
2022. szept. 26. 18:10
 20/23 DK-s ***** válasza:

#19-nek:

Kár a gőzért.

Csak a betanult központi mantrákat képesek ismételni, az értelmezés már nem megy.

Ha menne, akkor nem ismételgetnék mert tudnák hogy h'lyeség.

2022. szept. 26. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!