Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Obama szerint jó dolog a...

Ha Obama szerint jó dolog a divezitás, miért nem örül a migránsoknak a demokrata barátaival együtt?

Figyelt kérdés

Ron DeSantis republikánus kormányzó a demokrata elit üdülőparadicsomába küldött ötven migránst, hogy ne csak a határállamok viseljék az illegális bevándorlás hatalmas anyagi és közbiztonsági terheit, osztozzanak ebben azok az északi államok is, akik szívük szerint minden migránsnak menedéket adnának.

DeSantis követte a texasi és arizonai kormányzó forgatókönyvét, akik már nyár óta szállítják a bevándorlókat a demokratapárti fellegvárakba, Washingtonba (7400 bevándorlót), New Yorkba (9000-et), Chicagóba (600-at), mivel úgy gondolják, a liberális nagyvárosoknak meg kell tanulniuk, hogy a migránsoknak lakást, élelmet, egészségügyi ellátást kell biztosítani egészen addig, amíg közel egyéves menedékkérelmi eljárásuk le nem zárul.

A gazdag demokrata elit mindössze egy napig tartotta üdülőparadicsomában az odaküldöt venezuelai migránsokat, akkor is az episzkopális egyház segítségével. Egyetlen milliomos sem ajánlotta fel támogatását.

Hogy is van akkor ez? A diverzitás mégsem jó? Vagy csak akkor jó, ha a liberálisok kényelmét nem zavarja meg? Ha másoknak kell viselni az árnyoldalait, és aztán azokat lehet nyugodtan rasszistázni, fasisztázni, amiért nem tetszik nekik?

[link]

2022. szept. 26. 07:10
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Miért kellene a politikusoknak a magánvagyonukból pénzelniük a migránsogat?
2022. szept. 26. 07:40
 2/6 anonim ***** válasza:
54%

1.

Mert beengedik őket.

Ne más farkával verjék a csalánt, tartsák el őket.

2022. szept. 26. 07:47
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

Na tipikusan ezek azok a politikai akciók és hírek, amikkel érdemes óvatosan bánni. Én nem gondolnám, hogy az USA csak úgy ráterhelné a migránskezelést a déli államokra. Sokkal inkább arról van szó, hogy egy republikánus politikus akart egy kis politikai tőkét kovácsolni a liberálisok számlájára. Nem véletlen, hogy Texasból jön ez az akció, mert a másik három határos állam demokrata többségű.

Valószínűleg a bevándorlók szállíttatása nem is volt túlzottan legális, de az biztos, hogy egyáltalán nem volt etikus dolog. Mintha mondjuk Toroczkai bérelne egy buszt, Röszkén megpakolná afrikai migránsokkal majd kitenné őket Dobrev Klára kertjében, hogy jó szórakozást. Aztán ha Dobrev rendőrt hív, akkor ő képmutató. Azért ez ne így működjön már!

Szerintem a politikusok képmutatása triviális probléma, de röhögnöm kell azon, amikor ezt csak az egyik oldalra értjük. Én simán elfogadom, hogy a liberálisoknak csak addig szexi a bevándorló, míg nem nekik kell vele haverkodniuk, de mit gondoljak egy olyan emberről, aki egy kis nyilvánosságért úgy szállíttat embereket, mint a vágósertéseket?

2022. szept. 26. 09:11
 4/6 MDaniel98 ***** válasza:
3# Na ezt megnézném.:)
2022. szept. 26. 11:31
 5/6 A kérdező kommentje:
#3: Másik két republikánus kormányzó is küldi a migránsokat a demokrata államokba, leírtam. És igen, pontosan azért, mert a demokraták elcseszték, és már tarthatatlan a helyzet. DeSantis akciója pedig tökéletes arra, hogy a diverzitásról eufóriában szónokló demokrata elit képmutatását bizonyítsa. Fontos akció volt.
2022. szept. 26. 13:08
 6/6 anonim ***** válasza:

" És igen, pontosan azért, mert a demokraták elcseszték, és már tarthatatlan a helyzet."

Innen Magyarországról honnan vagy te olyan biztos abban, hogy a demokraták mit csesztek el? :D Én Magyarországon sem mernék állást foglalni a tekintetben, hogy a melyik kormány miért mennyire felelős, pláne hogy az amerikai helyzetet megítéljem...

"DeSantis akciója pedig tökéletes arra, hogy a diverzitásról eufóriában szónokló demokrata elit képmutatását bizonyítsa."

Az ilyen akciók a hergelésre tökéletesek, másra nem. A te szemedben a demokraták képmutatására mutatott rá, az én szememben a republikánusokat járatta le.

2022. szept. 26. 13:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!