Mit szóltok ahhoz, hogy Kína elnökét elfogta a saját hadserege?
Figyelt kérdés
A kínai puccskísérlet úgy néz ki sikerrel járt. Az elnök mindent megpróbált, de sikertelen volt, a népharag győzött. Az az érdekes, hogy nyugat Kínában még most sincs egy repülő sem, azt nem értem, hogy ha már elkapták az elnököt miért nem állt vissza rendesen a légiforgalom.2022. szept. 25. 21:54
11/15 anonim válasza:
Mit nem értesz azon ami leírtam?
Azok a járatok amik eddig nyugatról Oroszország és Nyugat-Kína felett érkeztek most nem repülnek be Oroszország felé így nincs ami Oroszország felől Nyugat-Kínába érkezzel.
Nézd meg az tajvani China Airlinesos amszterdami és frankfurti járat is délről kerülte épp Tibetet, míg a China Southern londoni járata ugyanúgy Oroszországon és Mongólián át érkezik.
12/15 anonim válasza:
Akkor sem lesz Kína az USA szövetségese
Ha esetleg erre hajaznál...
13/15 anonim válasza:
Hát én simán rávágnám hogy kamu. Az viszont tényleg érdekes hogy egyik nagy mainstream "hiteles" hírportál sem írta meg még azt hogy ez kamu lenne. Pedig az ilyenekre elég hamar le szoktak csapni és már 3 napja tart ez a cirkusz...
14/15 anonim válasza:
Persze.
Elkezdik ők is, előtte az elnöküket biztonságba helyezik.
15/15 MDaniel98 válasza:
Ha komoly balhé lenne arról valószínűleg már tudnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!