Putyin jól tette vagy egy nagy hibát követett el a mozgósítással?
Egy: Elnézést! Egy politikus ilyet nem mondhat! De én csak egy buta egyetemi tanár vagyok, én mondhatom.
Kettő: Hajnalban keltem, egész nap a német televíziót néztem.
Három: Meglátjuk, mi lesz! Ugye az üléspontom határozza meg az álláspontom. Pont.
Egyértelműen hibát követett el. Az Ukrajnában harcoló csapatok nem csak ágyútöltelékeknek, hanem tiszteknek, főtiszteknek is híján vannak. Ki fogja ezeket a képzetlen, hiányos felszerelésű tömegeket hatékonyan irányítani? Mi lesz az utánpótlás megszervezésével? Ki motiválja a fegyvert csak multiplayerben látott gyerekek, és az alkoholista suttyók tömegeit? Ráadásul jön a tél, teljesen újra kell gondolni a taktikát minden haderőnemnél.
Vologyának ez a vonat már elment, csak ő még nem vette észre.
"Ki fogja ezeket a képzetlen, hiányos felszerelésű tömegeket hatékonyan irányítani? Mi lesz az utánpótlás megszervezésével? Ki motiválja a fegyvert csak multiplayerben látott gyerekek, és az alkoholista suttyók tömegeit?"
Nagyrészt olyan tartalékosok lettek behívva, akik már hivatásosként szolgáltak korábban a hadseregben és van harci tapasztalatuk. Átesnek egy gyors képzésen, és már mennek is a frontra. Sem gyerekeket, sem alkoholistákat nem soroztak be. A logisztikáért felelős miniszter helyettest pedig a napokban váltották le, valószínűleg nem véletlen. Pontosan tudják az oroszok is hogy gondjuk van a logisztikával, és igyekeznek kiküszöbölni ezeket aproblémákat. 300 ezer ember nem a világ vége, valószínűleg el fogják tudni őket látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!