Ugye a baloldal fog nyerni Olaszorszàgban?
Figyelt kérdés
#Olasz vàlasztàsok
2022. szept. 25. 19:29
61/82 anonim válasza:
Arányaiban nem ömlött több pénz..Csak 2010 előtt az EU pénzek 62%-át tudtuk csak felhasználni..A sor végén kullogtunk..S ebbe benne volt az EU történetének legnagyobb bizonyított lopása a négyes metró tender..Amit Tarlósnak vissza kellett fizetni..2010 után az EU pénzek több mint 95%-át le tudta hívni a kormány,mert a hatékonyságot növelték.Illetve volt kereslet rá hogy az emberek fejlesszenek..Igen voltak adójóváírások meg kérhettel kérvényt hogy ne fizess annyi gázt,ez a baloldali politika..A sorbanállás,a segélyezés..A Jobboldal nem ad segélyt,a jobboldal munkát adott. 1 millióval többen dolgoznak az országban..Ilyen 1989 óta nem volt..S nem közmunkában..Soha nem látott munkaerőhiány van a gazdaságban..Nemhiába kezd nálunk is kínálati válság kialakulni(segítek ilyen szegény országokban nincs),amikor akkor a kereslet ,hogy a kínálat nem tudja pótolni,plusz nincs elég ember mert írdatlan munkaerőhiány van.
62/82 anonim válasza:
Amúgy meg nem értem mit idegeskedsz kedves 57..2026-ot màr boritékolva nyeri a Fidesz..Én még 2030-at is azt mondom..Legközelebb 2034-2038 környéken kerülhet egy ellenzék olyan szerepre hogy kormányra kerül.
63/82 anonim válasza:
Csehországban is egykulcsos adó van..Pedig nem egy Svájc..Mégis durván fejlődnek.
64/82 anonim válasza:
Senior programozó mérnők vagyok,nettó 1.2 misit keresem,de annyit adózok mint másnak a teljes jövedelme.Ez a jó az egységes egykulcsós adóval.Ha sávos bérezés lenne s a munkáltatom nem adná meg ugyanazt a pénzt mint előtte hanem 300k-val.kevesebb lenne akkor mennék azonnal külföldre..IT munkaerőhiány van..Én mindenhol megélek..Most is angol a munkanyelvem.A mostani kormàny rájőtt hogy vagy egységesen adóztatja a középosztályt is vagy mi fogjuk magunkat s megyünk feketézni vagy lelépünk..Aztán a mostani adóbevételtől is elesik..Ez volt 2010 előtt..Tömeges méreteket öltött nem csak az elvándorlás hanem a feketézés is.
65/82 A kérdező kommentje:
64 de nem örülnél ha az adòdbòl szegényeket tàmogatnànak pénzedből?
2022. szept. 27. 12:01
66/82 A kérdező kommentje:
60. Képzeld ügyvéd vagyok. Csak ezen az oldalon nem figyeoek annyira a helyesìràsra mert nem hivatalos oldalon vagyunk
2022. szept. 27. 12:03
67/82 anonim válasza:
Kedves 65!Az adómat a kormány szociális dolgokra is fordítja..A többi meg az én dolgom..Mélyszegénységből küzdöttem fel magam.Tanulni kell..Ennyi a titok..Az a kormány a jó legyen bármilyen oldal amelyik a munkát,a tanulást támogatja,nem pedig a minimál életet meg a farokvakargatás.Honna tudod hogy ennyi pénzből nem támogatok szervezeteket?Ideje lenne a fejetekből kiverni hogy a gazdag ember eredendően gonosz..Ha valaki az adókulcshoz hozzányúl,már másnap elhagyjuk az országot..Aztán a 0-át beoszthatja a kormány..
68/82 MolotovPunk válasza:
63/ Csehország az iparilag lényegesen fejlettebb Magyarországnál most is. Továbbá ott szolidárisabb a társadalom is egymáshoz. Nem annyira megosztott, mint a magyar nép.
67/ Mellesleg az is megérne egy misét, hogy fidesz kormány alatt mennyien is hagyták el az országot az elmúlt években. Amúgy meg azon csodálkozom, hogy Magyarországon egyáltalán van még középréteg, csak mert nem nagyon látom, hogy túl sok lenne. :D
69/82 MolotovPunk válasza:
Az 500 bruttó magyar átlagkereset is jó nagy mese habbal.
70/82 anonim válasza:
Kedves utolso a DK 200.Alatt akart 0% adó...br.200-500 között 25% 500-1.5 misinél.35% s felette 65%...Ez alapján még az átlagdolgozó is 10%-al.többet adózik..A tanultabb gazdagabb rétegek mindig kikerülik az adót..Ergo megint az alsóbb dolgozó osztály szopatják a minimálbéresek miatt..68-Utazz vidéki Nyugat-Magyarországi városba..Tömegesen vannam diplomás jobboldali emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!