Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Tényleg igaz-e, hogy Putyin...

Tényleg igaz-e, hogy Putyin életét a saját tábornokai vehetik el a közeljövőben?

Figyelt kérdés

Olvastam egy cikket, ahol arról írnak, hogy Putyin életét saját tábornokai vehetik el.

[link]

A kérdésem, hogy ez tényleg így van-e? Valóban így végezheti Putyin, mint ahogy a cikkben írnak vele kapcsolatban?

2022. szept. 25. 08:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10#

Nem voltak agymosottak az amerikaiak sem.Mégis képesek voltak majdnem 10 évig Vietnámban katonákat küldeni.A belső elegedetlenség persze jelen volt az amerikai tarsadalomban,viszont nem volt akkora méretű ,hogy az amerikai vezetést a kivonulásra kényszerítse jó hosszú időn keresztül!!

Ha meg szambavesszük hogy az amerikai katonak tényleg egy tavoli földreszen kellett harcolniuk számukra egyaltalán nem ismert országban ,semmi kulturális,testveri rokonságban nem álló népért ,egy ideológia erdekében ,akkor az oroszok miert is lázadnának?

közük van a határmenti Dombaszhoz meg Herszonhoz ,kulturálisan es etnikailag is,nem úgy mint az amerikai népnek volt Vietnamhoz!Ahol mint emltettem 1965-1973 ig képesek voltak katonai műveleteket folytatni!!

Tulbecsilik egyesek szerintem már megint ezt a reményüket (is), hogy majd egy belső elégedetlenség vet véget a haborúnak!

Én ebben nem nagyon bíznék rövidtávon!!

2022. szept. 26. 06:22
 12/12 MDaniel98 ***** válasza:
Oroszoknál ennek szerintem nem nagyon van kultúrája, ott a vezetők általában halálukig uralkodnak, és csak akkor lépnek le amikor ők akarnak, vagy végelgyengülésben meghalnak. A történelmük során 3-4 vezető került ki max idő elött a hatalomból. És azok közül se mindenki halt bele a buliba.
2022. szept. 26. 10:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!