Azért erősödik Európa szerte a szélsőjobboldal mert megszűnt az ezt tagadó társadalmi konszenzus?
Ez a Salvini-Meloni-Berlusconi jó kis koalició🙈Ez a trendi most meg hogy hangoztatjuk politikusként hogy mekkora hiper minta keresztények vagyunk, mi mindenkit is megvédünk.
Csakhogy ezt pont nem mondani kéne, és dicsekedni vele, Insta bio-ba kiírogatni. Hanem cselekedetekben kellene kimutatni.
05:03
Csak nehogy a szélsőjobb legyen az NWO 😄
Mert ugye a ti kedvenceitek Trump, Bolsanaro, Pu/in és Xi Ping is WEF részt vevő
#6 Mármint az enyém? Mert hogy én is szélsőjobbos vagyok?
Na, pontosan erről beszélek, aki nincs veletek, az egyből szélsőjobbos meg fasiszta meg biztos szereti Xi Jinpinget meg támogatja Putyin invázióját, ugye? Nem veszed észre, hogy ezzel is az ilyenek alá adod a lovat?
Semmivel sem vagytok különbek ti woke baloldaliak, ugyan olyan dogmás szűklátókörűek vagytok mint a fideszesek vagy en bloc a szélsőjobbosok. Ti juttatjátok hatalomra a Trump féléket meg az Orbán féléket, meg a Jimmie Åkesson féléket meg a Salvini féléket.
Egyszer az életben gyertek le az elefántcsont tornyotokból ide a valóságba.
itt a 4-es, és megmondtam, cudar világ jön a ballibant világra hallgassátok csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!