Lehetséges, hogy lévén, az oroszok tömegével menekülnek hazájukból, azt bizonyítja mennyire alacsony az orosz társadalom támogatottsága a háborúval kapcsolatban?
Most láttam egy videót, tömegével menekülnek az oroszok saját hazájukból.
https://www.youtube.com/watch?v=A7pjDevU2Eg&list=LL&index=4
A kérdésem, hogy talán ez annak a jele, hogy az orosz társadalomban nagyon alacsony a támogatottság a háborúval kapcsolatban?
menekülnek szerencsétlenek a debil patkány közeléből is.
Nem akarnak azért meghalni, hogy a putler nevű féreg az orosz köztévében szophassa a saját farkát három órán keresztül, győzelmi beszédet harsogva.
"Egy 140 milliós országban persze hogy lesznek olyan emberek akik nem akarnak harcolni,"
Te mennél harcolni?
Persze, hogy nem.
Akkor meg kussolj be szépen.
Ha az Orbán holnap azt mondaná Hogy usgyi paraszt menjél ukrajnába katonának, akkor én is elhúznék a picsába ha ezt nem tettem vola már rég meg.
Kinek származik belöle haszna?
Azoknak akik majd jachtokat és kastélyokat vesznek a zsákmányból, és annak fôfasznak aki a dicsôséget learatja, és a könyvekben nagyként vagy hódítóként fognak hivatkozni rá.
Az egyszerû parasztnak mi köze van mindehhez? Menjen az aki akar, de miért kényszerítenek másokat?
Nem az hazájukat támadták meg, hanem ôk indították a speciális katonai operációt, ezért a mozgósítás túlmegy az ésszerûség határán
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!