Ha nem Ukrajnát, hanem mondjuk Magyarországot rohanta
volna le Oroszország, akkor is ennyire együttérző lenne
a többi ország?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, én sajnálom nagyon az ukránokat (meg az oroszokat is, az ott kialakult helyzet miatt), gyűlőlőlőm Orbán Viktor és azt, amit művel, én nyugatpártinak vallom magam, de azért felmerül bennem, hogy pl az észtek akkor is így szájaskodnának, ha nem az ukránok lennének bajban? Ha mondjuk "csak" a magyarokat ölnék az senkit nem érdekelne kb, igaz? Meg nem lenne semmilyen szankció sem nyugaton, gondolom...
Semennyire, sohasem segített ennek az országnak, népnek senki sem, '56-ban sem.
2022. szept. 22. 21:59
13/18 anonim válasza:
Amiről nem beszél a nyugati sajtó az ukránok kapcsán az az, hogy háború alatt is virágzik náluk a korrupció. Több ukrán városban is botrányok vannak amiatt, hogy a segélyeket (élelmiszerek, autók, gyógyszerek stb) egyszerűen tovább adják többszörös áron. Az Eu nekik szánt fegyvereivel is kereskednek. Azt a migránsoknak adják el. Az pedig, hogy az Eu-ban is már az ukrán elnök szab feltételeket, az annak köszönhető, hogy az Eu is benne volt és van is ukrán kortupt ügyekben. Ukrajna nem nato tag és nem eu tag, mégis ő irányítja az eu-t. Fegyvereket kér? Megkapja! Xyz-t kér? Megkapja. Az ukránok azt mondják, van bőven gázuk, el is adnának az eunak. Olvassatok ukrán híreket ukrán oldalakon. (Nyilván google fordító segítségével az aki nem beszéli a nyelvet) Olvassatok orosz híreket is orosz oldalakon, aztán nézzétek meg, hogy amit az oroszok írnak, abból semmit, ami az ukránokra nézve terhelő lehet, nem vesz át a nyugati sajtó. Viszont a nyugati sajtó totálisan cenzúrázza az ukrán belföldi híreket, amik a korrupcióról írnak. Tanulságos megnézni az orosz és az ukrán hírokdalakat is, aztán mindenki döntse el, hogy kinek mit hisz el, vagy mit nem hisz el. Viszont önmagában a nyugati, Eu sajtóra alapozni az félre vezető.
2022. szept. 22. 22:44
14/18 anonim válasza:
hát ha amerikának lenne érdekeltsége akkor foglalkoznának velünk.
Ukrajna főleg azért "fájt" az oroszoknak, mert féltek, hogy idővel EU-tag lesz az is, közvetlen az oroszok és az EU-NATO határon.
Akkor pedig már kényesebb és komplikáltabb lenne az ügy.
Pontosan ezt nem akarta megvárni.
Így sem egyszerű a helyzet, amint azt az ábra mutatja.
De hogy az emberiség elleni bűntetteket hogy fogja kivédeni, az már megint más dolog.
2022. szept. 23. 00:19
16/18 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva?
2022. szept. 23. 07:57
17/18 anonim válasza:
16: biztos mert kérdésre nem kérdéssel válaszolunk, választ várnak.
2022. szept. 23. 09:37
18/18 anonim válasza:
"Ukrajna nem Nato tag, Nato mégis segíti. Magyarország Nato tag, Minket kötelességük lenne segíteni." Ez volt a válaszom a kérdésre, erre jött az, hogy nem a Nato segíti, hanem országok, amire Én egy beszélgetést kezdeményezve rákérdeztem, hogy az Ukrajnát most fegyverrel és ellátmánnyal támogató országok hány %-a NATO tag. Erre viszont választ sem kaptam, csak többnyire lepontozást. Én úgy látom, hogy szinte csak NATO tagok támogatják. Legalábbis a legfontosabb, legnagyobb támogatói egyértelműen NATO tagok.
Ennyi erőből akkor nem is Oroszország háborúzik Ukrajnával, hanem csak az a kb 150-200 ezer orosz Ember akik ott vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!