Aki a szankciókat ellenzi az gyilkos?
Gázra és olajra nincs szakció. Akkor sincs, ha a magyar kormány azt hazudja, a papagájmédia meg ismétli napestig, a birka meg elhiszi.
Ha lenne, akkor nem Putyin zárná el a csapokat, hanem az EU.
10.
Mert így drágábban el tudja a gázt adni.
Nem, mert :
1 - szólásszabadság van
2 - mert nyugaton nem engedik megjelenni a kritikai érveket, így demokratikusabb, sokszínű véleményt kapnak az emberek ha mi magyarok "még" elmondjuk
3 - mert igaza van a kormánynak. Az EU energiapolitika révén sok háztartás csődbe mehet, sok cég tönkremegy, sok ember utcára kerül
4 - mert, ha nem avatkozik bele a nyugat pár nap alatt vége lett volna a háborúnak, ami most több ezerszeres emberéletet követelt
Végül is igen. Hosszabban pedig egy gerinctelen, hulladék, komcsi, moszkovita.
#8 én pedig Pápa vagyok... bár elnézve a magyar oktatás színvonalát, simán el tudom képzelni, hogy hozzád hasonló alapvető logikát, és minden szakértelmet nélkülöző kaphat ilyen végzettséget. Végül is ezekhez a diplomákhoz is csak seggelni kell.
mennyi ruszkik által fizetett ügynök van itt
ha Orbán bukik, először a ruszki ügynököket kell innen kipucolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!