Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaz lehet az az elmélet...

Igaz lehet az az elmélet "összeesküvés", hogy egy atomháborúval akarják a világ vezetői megoldani a népességcsökkentést?

Figyelt kérdés

Egyre több közösségi média felületen olvasom ezt az elméletet. Most az orosz mozgósítás adott neki táptalajt, amire valljuk be sosem gondoltunk volna, hogy Putyin meglépi, aztán tessék. Az elmélet szerint a nagyhatalmak együttműködnek a háttérben. Már korábban is lebuktak pár dologban, amikor már korábbi háborúban elhunyt újságírókról közölte a nyugati média, hogy elhunytak az ukrán háborúban (is) [link] sok ilyen volt

* * *

Most azt mondják, hogy a nyugati hatalmak végső elkeseredésükben - mert nem sikerült a világ javait felélő nyugati világban a népességcsökkentés - így atomháborúhoz nyúlnak. A világ erőforrásait felélő nyugati világban nem sikerült a fogyasztást visszafogni. Ugyanúgy kell a kocsi, mindenhova azzal járunk és minden fél évben új Iphone is kell a plazma, gamer cuccok mellé. Azt gondolja az elmélet szerint a hatalmak (angolszászok) hogy egy kisebb atomháborúval le lehet csökkenteni a lakosság számát.

* *

Itt most ne globális; mindenki mindent kilő háborúra gondoljatok. Célzott atomcsapásokra. Putyin is erről beszélt meg az angolok is pár hónapja. A mai hidrogénbomba már nem uránból van. Nem jelent akkora rádióaktivitást, hogy kihaljanak az emberek. Elég csak az energiaszektort megbénítani. Ar áram és fűtés nélkül az elkényelmesedett fehér ember nem bírja ki a telet valljuk be. Az élelmiszerelosztás is megszűnne. Egy ilyen kényelmi betegségekkel szenvedő fehér ember nem bírná ki nyugaton az életet és ott lenne más probléma is pl a migráció. Nem lenne rendőr sem. Már pár éven belül az őslakos európaiak 90%-a eltűnne és mint egy grat reset keretében újra kezdhetné az emberiség az életet. Persze a gazdag nyugati vezetők a luxus bunkereikben vészelnék át pompában az életet. [link]

https://www.youtube.com/watch?v=A5F40zw304c

2022. szept. 21. 16:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
Figyelj, tény hogy a témához kell némi gyomor és stabil idegrendszer, ezt tagadni nem lehet. Akinek nincs, az jobb is, ha nem tud a dolgokról. Szóval én nem erőltetem, a te döntésed, hogy akarod-e tudni milyen világban élsz, vagy sem. Rád van bízva. Ha elég erősnek érzed magad, várom a privátod. Ha nem, akkor meg ne csesztessük tovább egymást, mert értelme nincs. További szép estét.
2023. márc. 21. 21:28
 32/81 anonim ***** válasza:
44%
Nem gyomor kell ehhez meg stabil idegenrendszer, hanem valamilyen fajta személyiségzavar vagy skizofrénia. Ezért írtam, hogy fordulj szakemberhez - ez nem oltás volt, hanem jótanács.
2023. márc. 21. 21:34
 33/81 anonim ***** válasza:
Csak úgy gondold át. Magyar parlament (Pl.Orbán, Matolcsy, Toró), Európai parlament, több órás, nemzetközi konferenciák az új világrendről, volt maláj miniszerelnök, egyéb miniszterek, számos tv és rádió adás (magyar is), hírességek, maga a nagybetűs ELIT erről beszél nyíltan, akkor hogy a francba lehetne nekem mentális betegségem?! 😄 Én is adok egy jótanácsot. Magadban keresd a hibát.
2023. márc. 21. 21:48
 34/81 anonim ***** válasza:
44%

Az, hogy valami random politikus egy bekezdésen belül használja a "new", "world" meg "order" szavakat, még nem jelenti azt, hogy az 5G-s állomásokon keresztül kontrollálják a belénk injekciózott mikrocsipeket a szíriuszi gyíkemberek - ezek elég gyakori szavak. Konkrét tervekről írjál konkrét példákat, mert az még mindig nem derült ki még nagy vonalakban sem, hogy te éppen melyik összeesküvésnek vagy a nagykövete az interneten keringő ezerféle, egymásnak ellentmondó tündérmese közül.

Mindenesetre az, hogy ennyi hozzászólás után se mertél semmi konkrétumot írni erősen utal arra, hogy félsz, hogy pillanatok alatt darabokra szedném (vagy valaki más,) ahogy az gondolom sokszor előfordult már veled.

2023. márc. 21. 22:08
 35/81 anonim ***** válasza:
Minek, kinek játszod itt magad, hmm? 🙂 Már rég dobhattál volna egy rohadt üzit és külöm is a linkeket. Ez olyan bonyolult? 🤔 Vagy ennyire félsz??? Esetleg csak arra futja, hogy anonim fórumon, arc és név nélkül beszólogass random idegen embereknek, mertmostaztánmegaszontamneki? Az ugye tudod, hogy a Gyakori felhasználók legalja az, aki indokolatlan vitát generál a saját tudatlansága, tájékozatlanságra miatt? Nem engem kell beállítani hülyének kishaver. Itt egyedül veled van a gond. Te beszélsz félre, neked konteók olyan dolgok, amik teljesen nyíltan zajlanak az orrod előtt. Neked esik nehezedre privátot írni, de ha jól sejtem, te nem is akarod tudni, hogy mi van. Csak ontod magadból az üres semmit, mert mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Te egy gyenge ember vagy, aki még egy szaros dokufilm megnézésétől is összeszarja magát. Ha annyit tudnál, mint én, szerintem fel is lógatnád magad, szóval jobb is, ha maradsz abban a sötétségben, amiben vagy..
2023. márc. 21. 23:11
 36/81 anonim ***** válasza:
44%

És sokezer karakternyi szájtépés után még mindig 0 db konkrét állításnál, linknél, és bizonyítéknál járunk. Ja várjál, tudom, azért mert félsz, hogy elvisznek a fekete öltönyös GYK ügynökök.

De tudod mit? Legyen úgy ahogy te akarod. Küldök egy privátot. De van két kikötésem:

1. Kérek 3 db konkrétumot. Nem ilyen "nézd meg ezt az 5 órás dokumentumfilmet", mert őszintén szólva nincs rá időm. Te nyilván láttad már ha ajánlgatod, így tudsz írni egy pár konrét timestampet/idézetet/forrást stb. Ha ezek értelmesek akkor beszélhetünk tovább.

2. Ide fogom másolni amit írtál, az esetleges (legyünk nyitottak) cáfolátával együtt. Meglátjuk engem is meglátogatnak-e a GYK-s verőemberek miatta.

2023. márc. 21. 23:53
 37/81 anonim ***** válasza:

1. Azért az szép, hogy amivel teljes mértékben alátámasztom az igazam, azt nem akarod megnézni. 🤣 De oké, holnap írok.

2. Szabályzatba ütköző kitenni privát üzetetet, tehát törölni fogják a válaszod. Meg amúgy is, kinek akarsz bizonyítani? Ketten vagyunk csak itt. Ki előtt akarsz leégetni, ha te 0 tudással rendelkezel a mocskos kis világunkról? 🙂

Végszónak csak annyit írnék, hogy igazán meglepő volt, hogy hajlandó voltál írni privátban. Minden elismerésem. Csak legyél ilyen tökös akkoris, mikor fel kell fogni a dolgokat.

2023. márc. 22. 00:05
 38/81 anonim ***** válasza:
44%
Nem fogják törölni hacsak valaki nem jelenti. Márpedig csak ketten vagyunk itt állítólag, szóval ha megtörténik pontosan fogjuk tudni ki jelentette és miért. Igaz? :)
2023. márc. 22. 00:16
 39/81 anonim ***** válasza:
Baszki, ennyire nem vagy képben az oldal működésével? 🤣 Nem egy ember kell ahhoz, hogy töröljék a válaszod.
2023. márc. 22. 00:34
 40/81 anonim ***** válasza:
44%
Hajjaj, látom már most kezdődik a vergődés. Ne aggódj, akárhogy is alakuljon azért dokumentáljuk majd az utókor számára a fantasztikus leleplezésedet.
2023. márc. 22. 00:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!