Kimondhatjuk, hogy Hitlernek ennyi év távlatából igaza volt? Sok beszédében elmondta, hogy Oroszország mindig veszélyes lesz a nyugatra nézve, és ezért kell efoglalni Moszkvát.
Figyelt kérdés
Akkor csak egy ideges pasinak tartották aki kiabál, de mára világos, hogy 100 évvel előrébb gondolkodott.2022. szept. 21. 12:43
1/10 anonim válasza:
Igaza volt. Hagyni kellett volna hogy semmisítse meg az oroszokat. Ráért volna utána megtámadni Hitleréket. A nyugati liberálisok ezt is elkrták
2/10 anonim válasza:
Az USÁ-nak a szovjetekre kellett volna rátámadnia a nácik helyett amikor beszállt a háborúba
3/10 anonim válasza:
#2 Akkoriban még könnyebb lett volna, atomjuk sem volt még a szvjeteknek.
4/10 anonim válasza:
#3 Igen, aztán 45-ben a két atombomba is mehetett volna a japók helyett Moszkvára és Leningrádra.
5/10 A kérdező kommentje:
1. Én is így gondolom.
Az orosz hadseregnek esélye se lett volna a németek ellen, csak jó volt az orosz propaganda akkor is.
Nem az oroszok győzték le a németeket, nanem az orosz tél.
Ott fordut meg a háború menete.
2022. szept. 21. 12:55
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Hitlernek szinte mindenben igaza volt, ezt egy zsidó filmrendező is elmondta anno. Izrael tényleg bűnöket követ el (ő még azt is elmondta, hogy csak egy újabb csápja lesz a háttérhatalomnak, és bűnözőknek ad majd menedéket), a háború mögött tényleg tudjuk kik álltak.
8/10 anonim válasza:
Arra mi a garancia, hogy Hitler nélkül nem lett volna háború a Nyugat és a SzU között? Mert szerintem semmi. Hitlernek lehetett igaza, sokra ment vele, ha nem győzött.
9/10 anonim válasza:
Hitler fajgyűgyölő náci volt. Ne gondold, hogy ha a szovjetek fölött győzelmet arat, akkor megállt volna ott.
10/10 MDaniel98 válasza:
Az oroszokkal kapcsolatban igen, másban szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!