Gonosz ember vagyok, ha örülök annak, hogy Vlagyimir Vlagyimirovics végre mozgósítást hirdetett ki?
Ezzel meghozva első ésszerű döntését a háború során. Mert ha már háborúzni akar, csak így győzhet. Március óta ezt mondogatom.
Veszem elő a popcornt. 🍿
ebbe a döntésébe fog a buta paraszt belebukni.
A dolog nem úgy megy, hogy előrántok az ágy alól kétmillió katonát, aztán azok majd győznek.
A katonákat képezni, szállitani, élelmezni, fegyverezni is kell. Ez pedig még tizezer ember esetében is hatalmas összeg, ami minden nap komoly anyagi kiadás újra és újra.
Pont ,hogy Ukrajna vesztése áll, ez ennek a jele, pont ,hogy egyre jobban nyomulnak be az oroszok Ukrajnába.
De amúgy el kell készülni, egy lehetséges ukrán támadásra, azért van ez. Putyin+Orbán az utolsó Európai konzervatív, nemzeti kersztény vezető, nyugaton már gyerekeket műtenek át, az kell neked? Akkor inkább 100szor a Putyin. Putyint mégis magyarok millió támogatják, szerinted miért?
Én megértem, amit gondolsz...
Meg kell oldani végre a problémákat, remélem hamarosan meg is lesznek oldva....
Putyin+Orbán az utolsó Európai konzervatív, nemzeti kersztény vezető,
Egyik kgb-s spicli volt, a kommancsok ivadéka, a másik meg echte libsi, a nagy pofájával, a liberális internacionálé alelnökeként.
Ezek elvtelen, hatalomvágyó pszichopaták, akik szivatják azt, akit csak tudnak.
Sir Simon Mayall, a brit vezérkar korábbi helyettes vezetője a Sky Newsnak nyilatkozva úgy vélte, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök
a saját hibáival önmagát szorította sarokba.
Hozzátette:
Putyin Oroszország teljes hírnevét eljátszotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!