A magyarok jobban félnek hogy Németországban nem lesz gáz és megfagynak mint a németek?
Figyelt kérdés
Beszéltem ma egy rokonnal aki Berlinben él, aki pedagógus és csak hülyén nézett rám hogy de miért ne lenne gáz és hogy itt ettől nem félnek...hogy igen drága lesz nagyon a gáz azt tudják az energiaválság miatt de ettől még biztos lesz elég gázuk és emiatt max. nyáron belföldi nyaralás lesz csak2022. szept. 19. 06:52
11/15 A kérdező kommentje:
8. Onnan biztos benne hogy nem az m1et nézi
2022. szept. 19. 07:59
12/15 anonim válasza:
A magyarok attól félnek hogy nem tudják megvenni a kaját, a németeknek ott a tenger legrosszabb esetben vesznek cseppfolyós gázt, megoldják.
14/15 Drakula válasza:
Nem tudom hogy mi a helyzet német országban de én akkor sem egy ismerősőm véleményét raknám az egész német népre.
Ez olyan mint ha valaki azzal érvel hogy az arabokat nem is zavarják a melegek, mert egy arab ismerősét nem zavarják a melegek.
15/15 anonim válasza:
Nem, inkább az a probléma hogy a németek miatt itt is drága lesz minden energia vagy kevés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!